Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Množstvo hviezd sa nie vždy automaticky rovná dobrý film. Toto je jeden z príkladov absolútne nezáživnej akčnej zlátaniny. Akcie je tu požehnane, to treba uznať, ale aj poriadne prestrelenej. Je to akčňák a tak k nemu treba pristupovať s nadhľadom, ale Rodriguez nedokázal nájsť tú správnu mieru. A sladký Enrigue ??? Tak , to už fakt neviem , čo to bolo za nápad...Vytĺcť prachy, jedine to ma napadá. V záverečnej scéne lietajú vzduchom peniaze a pripadá mi, že so samotným filmom je to podobne. Toto boli naozaj vyhodené peniaze. 40% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jakoby se nám Rodriguez snažil ukázat, co všechno se naučil od svého kamaráda Tarantina. Máme tu hroznou spoustu více i méně bizarních postaviček (chlap ve fialovým saku s čivavou, Agent CIA se třetí rukou, který moc rád vraždí kuchaře...) a všechno se nám to tu proplejtá, vraždí, zrazuje navzájem mezi sebou... Je to guláš. Dlouho to byl moc zajímavý a neskutečně vtipný guláš (První dialog El Mariachiho a agenta Sandse v hospodě nemá chybu), výprava je zajímavá, akce má tempo a všechno se to příjemně zamotává.. Jenomže potom jde všechno do háje. Počínaje neskutečně stupidní honičkou to začná vypadat, jako by si režisér, scénárista i strřihač šlehli (Že to všechno obstarával Rodriguez?).. Záběry televizní, scénář, místo aby se rozmotal, se zauzluje a pak se rozpadne, akce je chaotická, střih nenavazuje (ale vůbec, obzvlášť u tý honičky je to dost vidět). Postavy, které až tdo teď byly zajímavé (např. agent Sands) jsou scénářem zničeny (ne-li přímo zabity), postavy, které do té doby nebyly výrazněji využity, jsou buď zabity, nebo jejim narychlo připíchnuta nějaká úloha a pak jsou zabity (chudák Evča Mendezovic, ta to slízla) a divákovi zůstane v hlavě jen černá díra - Takovej to je vejplach. Fajn úvodní skladba. (ale zase už sem ji slyšel u Tarantina) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jo je to sranda. Rodriguez se docela utrhl z řetězů a byť vše plácá páté přes deváté překvapivě to funguje díky triumfu v podobě hereckých hvězd, kterých tu je více než zdrávo. Úžasný je Johnny Depp společně s Banderasem, zbytek lehce ve stínu, ale kouká se na to hezky i díky občasnému fóru a za vlasy přitažené akci, která má místy koule. 65% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou pro tenhle film docela dost, ale počty jsou úplně jednoduché: jedna pěticípá pro Jeníka Deppa, jednu si podělí Banderas, Dafoe, Rourke a Trejo, půl hvězdičky za akční scény a čtvrt hvězdička za ten balast okolo. Podruhé už ne, Robertku, kromě hvězdného obsazení se nepovedlo fuckt skoro nic. 57% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Rodriguez si určitě chtěl jen tak zablbnout a docela neřešil, že tvoří lacině vypadající film přeplacáný jak dějovými kličkami tak množstvím postav. Chudák samotný Mariachi smutně stojí v té hromadě revolucionářů a agentů na samotném pozadí a výjma co(o)ltovních přestřelek do jeho osudů neosudů nahlížíme jen tak z rychlíku. Nejzajímavější personou je bezpochyby Deppův agent Sands, vyskytující se ve většině opravdu zajímavých scén, které Tenkrát v Mexiku naštěstí obsahuje a ačkoliv jsou rozmělněny spoustou slabčích momentů, zažerou se pod kůži natolik, že nelze třetí filmový n/z/ářez desperáda s hudebním sluchem bez uzardění poslat do podprůměru. PS: Rodriguez se sice rád chlubí, jak jednoduše a levně své filmy natáčí, ale myslím, že už to občas vážně přehání - digitální výbuchy a nevzhledné klíčování připomínají současný akční odpad a záběry poloprofesionální (?) handy kamerou vypadají hnusně bez ohledu na to, jeslti jde o pouhý Rodriguezův úlet nebo odkazování na El Mariachiho. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama