Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (472)

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez opět dokázel že je průměrný (možná podprůměrný) režisér a možná by se měl více než o vytvoření rekordu v počtu profesí zastoupených jedním člověk na jednom filmu soustředit na samotnou režii. V ději jsem se každou chvíli ztrácel, což ovšem nesvědščí o jeho sofistikovanosti nýbrž o nezvládnuté režii. Ty *** dávám hlavně za tradičně skvělého Johnnyho Depp a za scény v nichž vystupuje (ty jediné jsem si z filmu zapamatoval). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to tak dobrý, že až to dojím, zaplatím, půjdu rovnou do kuchyně a zastřelím kuchaře." Podle mě to zase tak dobrý nebylo, takže můžu nechat režiséra žít. Příběh byl totiž tak zauzlovanej, že jsem často nevěděl, kdo je gangster, kdo agent, kdo prezident a kdo prodává sekačky u Mountfieldu. Ve finále to bylo jedno, protože se čekalo jen na to, až se otevřou futrály, vyndají kytary a začne palba. Samozřejmě palba za letu se salty a vruty, což je v Mexiku samozřejmostí. Mě to vlastně docela bavilo a agent CIA Sands mi ukázal, že nejlepší krytí je procházet se po ulici v tričku s nápisem CIA. To mě skoro až donutilo k přemýšlení. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby se produkce tak neflákala a film vyšel ještě v devadesátkách, bylo by přijetí mnohem vřelejší. Takhle se už poměrně hodně změnil vkus a fóry, které fungovaly dřív, už nebyly tak dobré. Přesto se vyplatí tu a tam k téhle jízdě vrátit, protože tempo je pořád dobré a obsazení je extrémně atraktivní i dnes. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Depp exceluje, Salma pořád krásná, Dafoe bezva záporák, hudba šlape jak o život...a do toho se motá zoufale ztracená Banderasova postavička, děj klopýtá od ničeho k ničemu a od všeho ke všemu...Určitě existuje spousta horších filmových dvojek...ale taky dost lepších. What do you think? I don't think, I drink. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejzásadnější věc řeknu hned - Desperado byl lepší ve všech ohledech, snad s výjimkou hudby...ačkoliv tady vlastně byl Enrique Iglesias, takže ani tohle hledisko není bez chyb:) Komentář, který se mi hned sestavil v hlavě by byl jeden velký spoiler, takhle to nebude mít ten styl a švih, ale nějak to vydržte, já trpím víc než vy:) Banderas jako El Mariachi je podle očekávání nejzajímavější a nejpropracovanější postavou, Johny Depp je super, ale normální rozhodně není, vysnil jsem si ho trošku jinak a jeho postavě chybí nějaká hloubka. Willem Dafoe je slizký a odporný až na půdu, zkažený skrznaskrz a Bucho je proti němu čistý jako lilie...akční scény jsou bezesporu dobře natočené, ale už nemají to kouzlo jako v Desperadovi, nedokážu říct čím to je, ale to kouzlo je prostě pryč...a to platí o celém filmu, výsledek ***. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Antonio Banderas (El Mariachi) komentoval práci s režisérem Robertem Rodriguezem: "Natáčet s ním akční scény není žádná procházka růžovou zahradou. Ve filmu je scéna, ve které se Salmou Hayek utíkáme z hotelového pokoje. Houpeme se na řetězu a skáčeme dolů po balkonech. Bylo to v pátém patře a jelikož Robert chtěl použít tři kamery najednou, nemohla pod námi být žádná matrace. Viseli jsme jen na tenkých drátech. Salma pořád ječela: 'Já jsem jenom herečka! Já jsem jenom herečka!' Povídám jí: 'Sklapni už! Ať to máme co nejdřív za sebou!'" Přesto s ním točí rád a opakovaně: "Prostě je mi s ním dobře. Cítím, že je mezi námi určité pouto. Nejen profesionální, ale i lidské. Jsme kamarádi. Pracovat s ním je jako jít na rodinné setkání. Nejen s Robertem a Salmou, ale se všemi. S maskéry, kostyméry... Navíc se při práci s ním prakticky nezajímám o scénář. Když točím s jinými režiséry, tak ano: vzal jsem si k srdci radu Anthonyho Hopkinse a každé dva dny si ho čtu znovu. Ale Robert, ten je jako jazzman. Miluje improvizaci." (NIRO)

Reklama

Reklama