Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger si zopakoval roli terminátora v klasickém akčním snímku zkušeného Waltera Hilla. Nekompromisního kapitána sovětské policie Ivana Danka doprovází na každém kroku jeho legendární účes i ukecaný americký parťák v podání Jamese Belushiho. Poprvé v americkém filmu se diváci přenesou do Chicaga přímo z Rudého náměstí v Moskvě. (NFA)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (348)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je to prumernej film ktery zveda Arnoldova ucast coby sovetskyho policajta akce neni nijak vyjimecna ale hlasky jsou hutne a kvalitni Arnie tvori s Belushim celkem sehranou dvojku a jejih slovni prestrelky nemaj chybu zaporak je solidne slizkej nepatri to sice uplne mezi top filmy s Arnoldem ale presto jsem byl spokojen takze za ctyri ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Co ten pytel sraček na chodníku?“ – „Bydlí tady.“ Dal jsem si v jeden den dva režijní kousky od Waltera Hilla – pětadvacet let starou klasiku Rudé horko a novinku Bullet to the Head. Právě ta určitě nepotěší tak, jako před lety tohle netradiční béčko. I když zub času je samozřejmě neúprosný. Disciplinovaný žulový sovětský policista a nezkrotný americký detektiv sice nejsou tak výbušnou dvojicí jako třeba Bruce Willis a Damon Wayans, nicméně jejich cesta za nebezpečným drogovým dealerem je plná humoru, na svoji dobu slušné akce a klasického klišé. Arnieho částečné oproštění od image neandrtálce je fajn, jeho reflex při zabití švába nebo komentář k pornu běžícím v pokoji zaplivaného hotelu jsou fajn, jeho vzpomínky na školu v Kyjevě jsou taky fajn. Rád jsem zavzpomínal!! ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Arnold jako ruský komisař Ivan Danko přijíždějící do Spojených států, aby pátral po uprchlé ruském zločinci Viktorovi Rostavilim (Ed O´Ross) dostává za parťáka "typického" amerického poldu detektiva Arta Ridzika (James Belushi). Spojení kamenného Schwarzeneggera a cholerického Belushiho funguje na jedničku s hvězdičkou, komediální prvky, které vnáší zejména Belushi jsou vynikajícím kořením tohoto akčního hitu sklonku 80. let a Schwarzeneggerovi to jako Sovětovi sekne ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Arnie a 80 roky, to je skrátka "paráda". Radosť pozrieť na ten kamenný ksicht a drsnosť, ktorá z neho len tak sršala:) Red Heat je akčné béčko ako vyšité, tentokrát aj výnimočne politicky korektné (rusi nie sú len zlí a amíci len tí najlepší). Dej samozrejme pritiahnutý za vlasy, skvelá naháňačka na busoch, finále pri ktorom nasraný Arnie vystúpi z hmly atď..Treba niečo viac na pobavenie??? :))) ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Ve scénáři je děr jako v ementálu a úplně to postrádá bitky jeden na jednoho - Arnold je naprosto nevyužitý. James Belushi občas utrousí nějaký ten rádobyvtipný kec, ale zas taková sláva to taky není.. Zajímavé možná tak ohledně zkoumnání různých stereotypů o Rusech, jenž sám Váňa Danko zběsile podporuje. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (35)

  • Kvůli své roli se Arnold Schwarzenegger učil tři měsíce ruštinu. James Belushi strávil zase dva týdny na velitelství chicagské policie. (zdenur)
  • Ve scéně, kdy přijde na ruské policejní ústředí v Moskvě depeše, je možné vidět v roli muže nesoucího zprávu policejnímu náčelníkovi Jánose Bána, českým divákům známého jako Otíka z komedie Vesničko má středisková (1985). (Jizni Tlapa)
  • Režisér Walter Hill usoudil, že je Arnold příliš mohutný, proto zhubnul o 10 liber. Naopak, James Belushi 10 liber přibral. (Džejkop)

Související novinky

Stallone: Méně brutality, víc srandy

Stallone: Méně brutality, víc srandy

08.04.2011

Nebojte, netýká se to dvojky Expendables, která by se měla začít natáčet na sklonku léta. Tento film chce Sly dokončit ještě předtím. V akční krimi Headshot si zahraje nájemného zabijáka z New… (více)

Reklama

Reklama