Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Micro hledají odpovědi u neochotného svědka. Madani a Sam se dozvídají o blížícím se vyšetřování. Rawlins vidí ducha. (Netflix)

Recenze (22)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jono, jak Frank jenom nasraně čuměl jak si tam žere tu svojí luxusní bagetu :D TO bylo maximálně top. A naháněčka v lese! Sice to na mě působilo jako z donucení low budgetu, ale cílem spíš byla ta komornost a nekompromisnost přestřelky. A jak tam leží, tak jsem už myslel, že snad další díly nebudou :D ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že po angažmá ve třech seriálech je na čase ocenit herectví Deborah Ann Wolf, která předvádí dobré herecké kreace a její konverzace s Madani a Castlem jsou prostě vynikající. Líbí se mi, že bromance mezi Punisherem a Micrem se krásně vyvíjí s Punisherem dokonce ho uznávající za záchranu. Hlavní záporák ukázal svoji identitu budu zvědavý, jak se bude bránit proti ulovení. A co se lovení týče naháňečka v lese s mariňákami byla solidní, Gunnera mi bylo líto. Madani se připravuje na další těžení proti Castlovi a zrádcům ve vlastních řadách, korupce sahá hluboko a potěšilo mne, že Frankovi záleží na Karen. Škoda, že mu ušla večeře. Zatím paradní seriál a jeden z nejlepších, co jsem viděl. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré. Nie výborné, ale po sklamaní z posledných dvoch dielov rozhodne kvalita stúpa. Epizóde pomáha nielen vydarená buddy scéna v dodávke (viac takých scén do konca seriálu!), jednak opätovný návrat sympatickej Karen a v neposlednom rade vcelku zručne zvládnutá finálna found footage akcia v pochmúrnom jesennom lese. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože epizoda obsahuje oblíbenou americkou LOL scénu (sex v podprsence) a přestože je označována za nejnudnější, není to pravda. Krom nedotažeností (scény s pikou jsou prostě absurdní) tu máme velmi solidní akci (klasicky na 10 minut z padesáti) aneztrácíme čas s nějakým hňupem co si kope díru na zahradě. Konečně se dostává na scénu vrchní záporák a "vata" má nějakou výpovědní hodnotu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bravurní epizoda, ve které kraluje Gunner scéna. Invenčně natočená FPS akce v lese ve stylu Castle vs protiteroristické komando. Strhující, nekompromisní a řádně krvavé. Zároveň nepostrádající chlapáckou team work, kterou velmi zdatně ikonizuje právě hlavní postava celého filmu. Hlavní záporák nabírá zajímavé kontury a super hot Madani se utrhne ze řetězu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama