Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Člověk, který byť jen trochu brousil v seznamkách se občas zasměje a uvěří, že to není vůbec přehnaný. Protože na seznamce jakýhokoliv typu najdete různý... typy lidí :D Nicméně tento film, je prostě udělaný blbě, s podivným obsazením, kdy herci byli toporní a dost možná by to líp zahrál kdejaký ochotnický spolek. Má to jen hodinu a půl... ale pocitově je do mnohem víc "nudnějidlouhé". ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Ne že bych nad tím jásal, ne že bych to chtěl opěvovat, ale ta příšerná očekávání to předčilo, neboť v recenzích to dostalo tak za uši, že jsem si to představoval jako nějaké druhé Decibely lásky. To by byla ovšem značná křivda. Tohle mělo děj a několikrát se bylo i čemu zasmát. Jasně, opět to zaplevelili product placementem na kde co, ale za to nemohou tvůrčí profese, tuto nectnost nelze brát jako vizitku příkladně začínající režisérky. Ta si podle mě vedla naopak poměrně dobře. P.S.: Pokud jste v recenzích použili na ČSFD tolik populárního sousloví "dno českého filmu", tak jste šťastní lidé. Diváci, které dosud míjely skutečné skvosty typu Westernstory. A v tomto výčtu bych mohl pokračovat, pokud bych si chtěl přivodit nevolnost. Mohl bych v něm pokračovat dlouho, Sezn@mka by v něm ale nefigurovala. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, to jsem ale kruťas! Mohl jsem se přece překonat a ohodnotit alespoň jednou hvězdičkou. Nemohl. Už mi fakt leze na nervy, jak se do českých filmů obsazuje kdekdo a jak může psát scénář každý, kdo umí kroužit prstem v rozlité hrachové polévce. Jiří Langmajer hraje v podstatě stejnou postavu jako v pozdějším snímku Po čem muži touží, tam na mě ale scénář fungoval, tohle byl jen typický hejt na chlapy, který by mě mohl bavit, kdyby byl udělaný pořádně. Takhle to byla jen ztráta času. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby to nemalo taký zbytočný samoúčelný a nezmyselný stred, tak by to možno, možno dopadlo o trochu lepšie. Jedine dobré, čo by sa dalo vypichnúť bol ten námet. Niečo nové, vtipné. Občas som sa ale stratil, kto s kým. A dovolenka na Kanároch vniesla do filmu trochu tepla, čo pri pohľade z okna ukrutne chýba. Obsadenie a výkony tak pol na pol. Od statusu dobre českej komédie to má ale rozhodne ďaleko. 2 z 5 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořád se snažím dát české komedii šanci, ale bohužel.. Pravda od tohoto jsem nic moc nečekal, ale že to bude tak moc ubohé, to jsem nečekal také. Paní scénaristka-režisérka Marinovová se snažila udělat prapodivný mic Sexu ve městě s Účastníky zájezdu, ale zapomněla na podšálky. A jelikož bylo třeba sponzora, chvilkami nevíte zda nekoukáte na reklamu jedné z našich cestovek.. V hrůze tak můžeme sledovat herce druhé ligy kterak se marně motají v kruzích a papouškují svoje texty, které ani nijak výrazně nevedou děl dál a co hůř nejsou ani vtipné (ač asi měly být) když je to ta komédie. Jestli to dokonce nemělo jako celek předat nějaké poselství, to opravdu nevím. Z celého toho ale cítím pořádnou frustraci paní režisérky z chlapů a snahu, že když to nejde v reálu tak natřít jim to alespoň na stříbrném plátně... V tomhle filmu se chlapi totiž dělí na blbečky, buzny a promiskuitní hajzly. Tím nejhlavnějším záporákem je Langmajer, ale jsou tu i další včetně vyhasínající hvězdy pana Pavláska. Mrzí mně účast Zuzky Kainarové, protože má na víc. Ten kostým letušky jí ale seknul a tak dám alespoň za tu jednu hvězdu. * ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Když David (Martin Kraus) věší ceduli s nápisem „Kristian Online“, zpívá si u toho úryvek z písně od Lucie Bílé „Láska je láska“. (SONY_)
  • Trailer k filmu musel být smazán a nahrazen ukázkámi z filmu, protože producenti netušili, že i za hudbu v upoutávce se musí platit. (Pierre)
  • Když si Standa (Jaromír Nosek) objednává u číšníka kávu, tak vůbec neřekne, který druh kávy chce a přesto mu je přinesena. (SONY_)

Reklama

Reklama