Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemný mnich, legendární čínský mistr kung-fu, už šedesát let cestuje po světě s magickým svitkem, jenž dodává svému majiteli neomezenou sílu. Dnes musí najít svého nástupce, zodpovědného člověka, kterému by svitek mohl předat. Kar je mladý, do sebe zahleděný sanfranciský výrostek a pouliční spekulant. Když mnichovi jednoho dne zachrání život, zvolí si ho za svého následníka. To však ještě netuší, co je Kar zač a kolik práce ho bude stát naučit jej zodpovědnosti... Ve snímku plném svěžího humoru a rychlých karate mlátiček si hlavní zápornou roli kung-fu zloducha, usilujícího o magický svitek, zahrál Karel Roden, který kvůli této roli absolvoval tvrdé lekce kung-fu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (326)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná akční komedie s různými prvky sci-fi atd. Velký problém s filmem nemám. Byla to pohodička, vtipné scéný, výborný příběh a výborný herec Seann William Scott. I ostatní herci dobří. Jen to bylo takové až moc jednoduché. Mohlo zde být více nápadů. Přesto ale nadprůměrný film, který se dá vidět tak 2x až 3x. Hodnotím na 67% = *** ()

Melies 

všechny recenze uživatele

3 / 10 Hneď na začiatku mi celou silou udrela do očí brutálne 'digitálna' bitka na moste a potom to išlo len z kopca... Scenár naivný ako podomový predajca prezervatívov v penzióne pre vojnových veteránov, réžia až príliš často balansujúca na hranici s gýčovosťou a herecké výkony nevýrazné - teda až na pár svetlých momentov. Nuda, nuda a ešte raz nuda - ruky a nundžáky preč! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

občas nezaškodí zhlédnout něco přehnanýho (co jinýho filmy kung-fu jsou). něco co nekandiduje na převratnou událost jak v dobrém slova smyslu, tak v tom špatném. já si jen chtěl vychutnat DTS. a potom to musíte brát jako pohádku. pohádku o mnichovi, který měl na těle vytetovaný nějaký znaky a o magorovi z 2. svět. války, kterej si je chtěl přečíst. proto mě nemůže překvapit, že neprůstřelnej je za chvíli každej. P.S.a taky zde učinkuje K. Roden. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bohužel asi jako jeden z mála, kterému se takovéhle filmy líbí. Scénář sice trochu místy pokulhává, ale herecké ambice Seanna W.Scotta se projevili i jinou cestou než v komediální sérii prciček, což mě docela mile překvapilo. A Jaime King se předvedla v celé své kráse, která filmu dodala šmrnc. Záporňáka si Karel Roden opět vychutnal dosytosti a myslím-vydařilo se. ()

mortak odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat ze Scotta a Rodena akční hvězdu na úrovni Chow-Yun Fata už je nápad dost slabomyslný. U obyčejného akčního filmu "nevadí" prostřihy z dublera na star (Roger Moore by mohl vyprávět), ovšem u bojového umění je to smrtící pro diváka. Střihač se snažil, co mohl, ovšem výsledek neobsahuje žádnou akci, žádný, humor, žádné napětí, žádnou myšlenku - prostě čistý odpad. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (12)

  • Vizuální efekty pro tento film jsou ovládané společností "Boy Wonder Visual Effects", v jejímž čele stojí americký televizní herec Burt Ward, známý jako Dick Grayson/Robin ze seriálu Batman. (Stocki)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama