Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

castor 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem potuchy o existenci tohoto thrilleru, navíc relativně slušně obsazeném, v čele s neselhávajícím Benem Kingsleym. Thriller, jenž si dlouhou dobu hraje, ale nedaří se mu to tak, jak by si zřejmě sám, i spolu s divákem, přál. Několik slušivých point (otevření truhly) a momentů sráží dosti chladný styl, utahaný děj, režisér s kameramanem užívají nespočtu nezvyklých úhlů snímání a místy jsou v rozpacích, kam dál, a divák na tom nebude jinak!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně temný zážitek. Hodně silný zážitek. A hlavně originální téma. V tomhle filmu jsem si ani neodvážil tipnout, jak to skončí. A na posledních dvacet minut jsem si prostě musel sednout, protože do té doby jsem u toho jen tak ležel, ale pak to prostě nešlo… Navíc zde máme trio Eckhart, Moss a Kingsley. A hlavně od Kingsleyho jsem nečekal, že až takhle dobře dokáže zahrát takovou postavu. Takže za mě plný počet. ()

Reklama

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Podezření nula není vůbec špatnej thriller. Škoda ale, že je odvyprávěnej tak, že vlastně celých 95 minut nevíte nic, tedy máte opravdu podezření nula. No a když už začnou vysvětlovat tu nulovou teorii, tak je to tak složitý, že vlastně nezbyde nic jiného, než veškeré ty vysvětlovací scény přijmout. Závěr ale prozřete a zjistíte, že to zase tak složitý nebylo, jak se na první pohled zdálo. Vlastně je rozuzlení daleko jednoduší, než by kohokoliv napadlo. Celou dobu jsem třeba vzpomínal na Sedm a byl rád, že na světě ještě pořád existují filmy s takovou tématikou. Pakliže je atmosféra dobrá, a tady byla skoro až psychadelická, tak to v rámci podobných příběhů musí stát za to. Pokud tedy přijmete neortodoxní vyprávění, bude se Vám to líbit, jinak to sejmete do průměru. A to by byla u tohodle filmu zase docela škoda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Remote viewing. Historicky vzato zase ne až tak fantasmagorická praktika dálkového "napojení se" na pachatele a taky ústřední motiv thrilleru, co drží své trumfy hodně dlouho v tajnosti. Některé pak nevyloží vůbec, ty, co vyloží, budí pochybnosti o čistotě hry - ještěže jsou na stole i Kingsley a Eckhart, potřebný to pár do výherní kombinace. Přísahám, že kdybych ve vnitřním zpětném zrcátku uviděl oči a latexovou rukavici prvního jmenovaného, zbarvil bych potah svého sedadla do hněda! U druhého by mě docela zajímalo, jak si holí dno té golfové jamky, co má na bradě.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama