Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh rozhodne netrpí problémom dostať do svojich filmov známe mená. A preto Dannyho parťáci z vidlákova majú v svojom tíme Bonda, vnuka Dartha Vadera, vnučku Elvisa Presleyho, dvojnásobnú držiteľku Oscara, jedného z najvtipnejších ľudí animovaného sveta a aj bývalú prvú dámu scientológie. Loganovi parťáci majú fajn zápletku. Všetko je dobre prešpekulované. Ale väčšinu času sa film venuje zoznamovaniu s postavami a ich vzájomným vzťahom. Chýba tu väčšia zábavnosť, väčšia akčnosť. Navyše záver moc neuspokojil. Človek čaká dannyovský zvrat na druhú, ale toto mi prišlo akési plané. Pochvala za Hru o trůny. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouho jsem si myslel, že udělím filmu dvě hvězdičky, ale díky druhé polovině jsem se nechal obměkčit a přidal jsem třetí. Channing Tatum mě ani tentokrát nepřesvědčil o tom, že je herec, měl jsem pocit, že jediný, kdo by stál díky svému výkonu za zmínku, byl Daniel Craig. Snímek mě do poloviny nijak zvlášť nebavil, později se situace lehce zlepšila, ale pořád jsem měl dojem, že se dívám na něco, co už jsem viděl (několikrát). ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Soderbergh se vrátil z televize a podle mě si vybral látku, která mu sedí tak nějak nejvíc, tedy Heist movie. Obsazení rozhodně uspokojující, ale nikoliv tolik hvězdné jako například před 10 lety v období Parťáků. Film spíše v hlavě po čase uzraje. Tohle na jedno podívání rozhodně není, protože "Jedenáctka" byla mnohem přehlednější a doslovnější. Herecky hodně čouhá Craig, který konečně hraje taky něco jiného než Bonda. Uvidíme co se mnou udělá časem druhá projekce, ale myslím že film spíše zvedne. 70% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, plán Loganových parťáků má své téměř-geniální perličky, ale jeho "překvapivé" zvraty působí jaksi uměle - nedokážou vzbudit ten patřičný wow efekt. Ani sympatičtí herci a sem tam nějaká ta úsměvná jednohubka ze života rednecků na západě nemění nic na tom, že po spuštění závěrečných titulků nezůstane v divákovi žádný hmatatelný zážitek... 6/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Steven Soderberg mě svou režií nikdy nepřesvědčil, ale jeho Dannyho parťáci v Redneck stylu beru všemi deseti. Velmi zábavný a sympatický film s příjemnými herci( Tatum, Craig, Swank excelují) a dost možná jeden z nejpromyšlenějších a nejoriginálnějších Heist filmů, co jsem kdy měl možnost vidět. Občas se vydaří i vtipná scéna, není nouze o napětí, skvěle funguje chemie mezi postavami a závěrečných 40 minut jsem opravdu zíral s nadšením. Velmi milé překvápko, v takovou spokojenost jsem ani nedoufal. Skoro 5. 85% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)
  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)

Reklama

Reklama