Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Martin741 

všechny recenze uživatele

CSFD je hodne zamerikanizovana - co si tak vsimam, tak hlavne ludia hodnotia a komentuju US filmy. To je ale skoda, lebo nasa CZ a SK/ jako cechoslovak/ porovnavacia baza je Europa, a rozhodne ne USA. Preto sa aj snazim mat vyrovnane hodnotenie filmov - natocilo sa ich statisice, niektore dobre, niektore plane. Na jednej strane nie je dobre hodnotit len cs tvorbu /uzivatel PatoP/, lebo potom cloveku ujde kopa kultovych poliziotteschi filmov, a tvorba velikanov ako bergman, Saura, Fellini, Tarkovskij atd atd. No a nemozno zabudat ani na filmy Zlatej Ery Hollywoodu - tie nezostarnu len tak lahko, su nadcasove a mnohe uz kultove. Na druhej strane zase odmietam amerikanizaciu a sledovat len US tvorbu - z uz vymenovanych dovodov. Jo a k filmu : bieda, bieda, len akasi novodoba estrada putuje napriec CR a nedeje sa tam nic dohromady. Ta estrada sa vola standup show. 30 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY ČURÁKU, MOHLI BYSME UŽ KONEČNĚ JET DO PRDELE?!...“ /// Tým geniálních a nevyzpytatelnejch komiků na cestách. Krátkej výstup (na louce) jak se stát komikem, předvede jasnej směr, jakým se bude „děj“ (v uvozovkách) posouvat. Exhibice a hlavně reklama na standup show týhle partičky. Ukázky, rozhovory (mezi sebou), stupidní sexuální narážky, nabitý kulturáky. Něco je ftipný, něco trapný – asi bude záležet na tom, jak to máte nastavený (humorově). Nalijme si čistýho vína. Jestli na těhle komicích a jejich výstupech ulítáváte, nejen že se možná najdete mezi obecenstvem, ale rozhodně si šáhnete do trenek (nejen Kočičkový). Já mám radši jinej druh prdele! Navíc jako film… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nervím, proč má Ruda ekzém. (pod vočima. Tam dole? To neříkal…) 2.) Pavlásek v trenkách mě dokonale vyrajcuje. (vlastně se u toho pokaždý udělám!) /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohl to být fain polo/dokument o tom, jak je těžké dělat v Česku humor a že komici, aby se uživili maj vlastně takový nevděčný kočovný život. Jenže ve výsledku tenhle soubor egocentrických individuí udělal svému "řemeslu" spíš medvědí službu. A řekne mi už někdo, co je na tom Rudovi z Ovy tak zábavného? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komiky na cestách ocení pouze nejvěrnější fanoušci, kteří hltají jejich stand-up show. Všichni si určitě mysleli, že jejich průpovídky během turné po českých sálech jsou děsná hlína a je potřeba filmový záznam, ale výsledek je brutální křeč. Zároveň jde o vzpomínku na dobu, kdy největší bizár republiky tvořil Ruda z Ostravy. Dnes by již nastavenou laťku neměl šanci přeskočit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Michal Kavalčík a Lukáš Pavlásek si dali hodně práce s tím, aby se bylo na co dívat a každý z nich si za to ode mě vysloužil jednu hvězdu. Pokud bych tomu filmu dal ještě třetí, pak by byla za tu Matonohovu skeč o tom, jak potkal Werich Picassa. :) Vysloveně rád mám i Richarda Nedvěda, v tomto stylizovaném dokumentu se ale nijak neprojevoval. Kdo mi naopak nemálo vadí, je Miloš Knor. Ani jeho absence by nepřispěla k tomu, abych to hodnotil lépe, ale ulevilo by se ansámblu, pokud by Komiky nepásl zrovna on. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama