Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Radim 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem si nebyl svým hodnocením tak nejistý jako v tomto případě. Pořad Jackass průběžně, občas a kouskovitě sleduji poměrně dlouho na MTV a beru ho tak trochu jako vřídek na tváří - nelíbí se, ale přesto do toho vrtáte. Vždycky nevěřícně kroutím hlavou, co zase vymysleli, občas se mi udělá i špatně, vždycky mě ale šokují. A o to asi jde. Nakonec jsem se přiklonil k hodnocení nízkému, asi protože jsem na to už trochu starý. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět co všechno je možné za velikou louží v Americe. Je pravda, že je to tam mnohem víc free a všechno je cool, ale mě od mala učili mimo jiné také to, že "vše má své meze". Jestli toto má nějaké meze, tak potom už má meze naprosto všechno!! Je pravda že já jsem spíše jejich zastáncem než-li odpůrcem a také si myslím že seriály mají mnohem vydařenější díly a některé jsou i méně nechutné. Nechutnost je další mez, která je nehozávně překračována, protože se mi u některých scén, jemně zvedal žaludek a musel jsem si zakrývat zrak a podobné věci :) Jinak je pravdou, že jsem se u většiny jejich bláznivých nápadů zasmál. ()

Reklama

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Partička vyřehtaných imbecilů hazarduje se svým zdravím, s vášní ničí cizí majetek a neváhá si pro zábavu pouštět proud do varlat. Neodsuzuji nikoho, kdo v tomto pořadu našel smysl života, pokud bude chtít hodit do jezírka s krokodýli, tak mu ochotně pomohu, ale na ulicích se pohybují hromady neochočených idiotů a já tak nějak necítím potřebu sledovat jejich reprezentativní vzorek na obrazovce. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

U tohoto "filmu" se dá pochopit a respektovat celá škála hodnocení. Dva extrémní názory "Jsou to nezodpovědní, úchylný povaleči s neúctou k majetku i životu" i "Jsou to největší magoři, s nejnižším pudem sebezáchovy a můj vzor" se navzájem nevylučují, a ani se nedají vyvrátit. Oba jsou zkrátka pravda. Já se se svým přístupem zařadím jako ovce někam do mainstreamového středu. Osobně si myslím, že to mělo zůstat u seriálového zpracování, takto rozsekané záběry působí nesourodě, jak tematicky, tak spojením do celku. Některé pokusy jsou až příliš zvrhlé, každopádně za všechny velký palec nahoru. Koule na to, to po nich zopakovat, bych většinou určitě neměl. Bonusem zůstává, že jsem se i dost často zasmál (psycho prostřihy nebo wipeout), ale hodnocením i tak zůstávám v průměru. 60% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

O originalitu se jistě Jackass přít nemůže, je to totiž něco, co se jen tak nevidí. Ze začátku mi trochu vadili všechny ty fekálie, krev a obnažená těla (ne)profesionálních kaskadérů (naprostých šílenců, kteří by pro prachy udělali cokoli), ale po první půlhodině se to nějak vstřebá a v závěru jsem se už dobře bavil. Při sledování se stačí řídit třemi jednoduchými pravidli: Neberte to vážně, neztotožňujte se s hlavními aktéry a hlavně při tom nic nekonzumujte! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama