Reklama

Reklama

American Horror Story - Coven

(série)
  • USA Coven
USA, (2013–2014), 9 h 43 min (Minutáž: 40–51 min)

Hrají:

Jessica Lange, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Jamie Brewer, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Evan Peters (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tématem třetí série projektu American Horror Story zvané Coven neboli Sabat, jsou, jak už název napovídá, čarodějnice. Ty v dnešní době zažívají velice krušné časy, vedou totiž boje hned na několika frontách. Už od pradávna stojí proti černošskému Voodoo klanu, jejich řady přitom řídnou kvůli stále mocnějším lovcům čarodějnic a ještě k tomu všemu bojují sami mezi sebou o to, která z nich nahradí slábnoucí Nejvyšší na její pozici. Spojí je hrozba vyhynutí dohromady? (Bohnice05)

(více)

Recenze (147)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Okopírováno z původního profilu) Bůh tomu chtěl. ale stalo se to, co jsem čekal - Coven je JEŠTĚ lepší než Asylum, což znamená, že je to doposud nejlepší série vůbec a je rozhodně moc dobře, že má tenhle seriál vzestupnou tendenci, rozhodně mu to prospívá. Naprosto fantastický herecký koncert Jessicy Lange a Kathy Bates, okořeněný bravurním dabingem Barcelky a Nadi Konvalinkové, vynikající zápletky, prostředí, atmosféra a obsazení je taky vyšperkované... Moje závislost na AHS se díl od dílu zlepšuje. A já se tedy ptám. Může být "Freakshow" opravdu ještě lepší, než všechny předešlé série dohromady? Hm? Teď už je to čistých 100% (předtím to nebylo ani náhodou) a já to žeru. P.S.: Konečně to tady rozdělili do samostatných sérií, mé přání se splnilo, díky bohu za to:) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak som sa nakoniec dočkala tretej série, a fakt tomu nemôžem uveriť ale zatiaľ ma to baví najmenej. Pevne verím, že ma to ešte dáko šokuje ale zatiaľ sa tak tá séria netvári..... koniec série, a síce som zo začiatku nebola až tak spokojná teraz som tak trošku sklamaná, že už je koniec, nebolo to síce strašidelné ako napr. prvá séria za to to bol luxusný krvák a ja som sa uspokojila i s týmto. Proste takmer maximálna spokojnosť, A prečo takmer? Pretože ma sklamalo, že Evan Peters hral skôr retarda a tým pádom získal tak málo priestoru. Ale tak hral ho dobre no. Hodnotenie nemením. A asi ani nikdy meniť nebudem. OPRAVA: Takže vlastne budem kedže to takto posrali a rozdelili. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 3.sérií mi stačili prvé dva diely a prestávalo ma to baviť. Zvyšok bol pre mňa akousi stratou času. Prišlo mi to, akoby sa chceli režiséri a scenáristi a tiež herci iba poriadne vyblázniť. Celkovo príbeh o čarodejniciach nemôže byť veľmi dobrý. Navyše keď je to zmeska pošahaných pätnástok, ktoré práve dostali svoj prvý menzes. To ma skutočne neláka. A o nejakom strachu sa tu netreba rozpisovať, nebola tu dokonca jediná lakačka a z hororu sa prešlo na telenovelu. Ale celkovo strata strachu a hororu sa už vliekla aj ďalšími sériami. Prečo si teda tvorcovia dajú do samotného názvu slovíčko "Horror"? To človek čaká, že sa zaserie aj keď na to bude pozerať na pravé poludnie, za slnečného počasia a držiac svoju mamu za ruku. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coven měl tolik ambicí, tolik zajímavých podnětů, kudy se vydat... a nakonec z toho vznikla taková rozjuchaná nenáročná "komedie", kde žádná smrt není konečnou a tak děj postrádá vešekeré napětí. Pár světlých chvil Coven měl (zombíci, Minotaurus, mučení otroků...), ale dalo se z toho vytřískat několikanásobně více. Škoda... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti FREAK SHOW je zde nějaké napětí (i když ho není tolik), ale někdy je to zbytečně ukecané, opět to ukazuje, co znamená American Horor. Pro mě ale horor znamená něco víc, než tohle. Je to ale lepší než FREAK SHOW, ale víc než dvě to ode mne nedostane. Hodnoceno podle jedné epizody, co jsem viděl. ()

Galerie (258)

Zajímavosti (16)

  • Madame Delphine LaLaurie, ktorú stvárnila Kathy Bates, bola skutočnou žijúcou osobou. Madame LaLaurie bola známa ako vysokopostavená žena a pohybovala sa v tých najvyšších kruhoch až do dňa, keď na jej panstve hasiči objavili veľké množstvo uväznených otrokov, ktorí boli kruto a dlhodobo týraní. (Carol Pifková)
  • Série se začala natáčet 23. července 2013 v Louisianě. (Varan)
  • Když Madison (Emma Roberts) zvedá telefon, jelikož jí někdo volá, můžeme si všimnout, že je na telefonu plocha a ne hovor. (Sayko)

Reklama

Reklama