Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryan Murphy v AHS: Hotel zpočátku naservíroval divákům přesně to, co sliboval už dva roky a co jsem očekával od Coven a částečně i od Freak Show – módní, krvavou a sexy noční můru, kde si postavy vjedou do vlasů div ne rovnou na mole v průběhu módní přehlídky. Murphy tentokrát skládá poctu srdcovkám jako je Osvícení, Hlad nebo Se7en, jenže z originální vaty, která by měla držet jednotlivé výjevy pohromadě se nakonec stala největší slabina páté sezóny. Výsledek se tak podivně tříští, nedrží pohromadě, přichází s neuspokojivými řešeními a spěje k pochybnému happy endu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

American Horror Story není zrovna série, kterou bych vyhledával. Možná i proto trvalo nějakou dobu, než jsem se odhodlal pustit si sérii Hotel, kde se ve velkém předvedla Lady Gaga a ukázala celému světu, že není jenom schopná zpěvačka, ale i šikovná herečka (i když se jí Leo Di Caprio na Glóbech stejně smál). Mně ale nakonec zbylo akorát to utvrzení, že Lady Gaga je fakt dobrá. Hotel totiž potvrzuje kvality celého seriálu. Osobně se mi zdá, že koukám na, příběhově, neuvěřitelnou hámotinu, která prostředím připomíná Osvícení, ale postavy jsou tu natolik ujeté, že říct jakýkoliv dialog muselo nahlas vyvolat salvu smíchu napříč celým natáčecím týmem. Jinak si to nedokážu vysvětlit. A když pak do toho zakomponují upíry, začal jsem přemýšlet, jestli je Ryan Murphy normální nebo jestli je to nějakej psychotik. Technicky je to totiž ztvárněno parádně a osobně si říkám, jestli tu trošku nemrhá talentem. Jelikož ale problém mám hlavně já a většina je spokojená, tak bych řekl, že problém jsem tu spíš já, než Ryan. Logiku bych tu ale hledal těžce. Hned první scéna prvního dílu mi jistě dá za pravdu a vlastně jednoznačně dává najevo, jak se bude odvíjet zbytek série. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dalo očekávat, hodně se hraje na efekt. Je to stylové, obsazení je skvělé, ale zatím velmi výrazně vítězí forma nad obsahem. Nějak se nám zapomnělo na to, že by byl potřeba i zajímavější příběh. Krvavé sexuální orgie holt někdy nestačí. Podrobněji tady ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla opravdu drsná. Už jen první díl ukázal, co nás bude čekat. Spousta sexu, násilí a různých zvráceností. Přesně to se mi dost líbilo. Téma hotelu nabízí tolik možností, že se zde tvůrci opravdu vyřádili. Téma napovídá, že se tu nepotkáme s uzavřeným kruhem postav. Jenže chvílemi už jich tam bylo opravdu dost. I tak jsem si našla několik nejoblíbenějších. Evan Peters s jeho skvělým přízvukem, Liz Taylor, jejíž herce nehorázně obdivuju a ze všech sérií, kde hrál, zde zazářil nejvíc. A nakonec nesmíme zapomenout na Lady Gaga. Zezačátku jsem celkem měla dost obavy, co předvede. Ale páni! Ta ženská to tak neuvěřitelně okořenila, že to není možný! Role komplikované psycho hraběnky jí naprosto sedla a jsem ráda, že tam byla. Dokonce mi ani, jako jiným, nechyběla Jessica Lange. Vážně, ani jednou jsem po ní za všechny díly nevzdychla. Tolik propletených osudů, tolik příběhů.. Například linka s Johnem Lowem se mi dost líbila. Jeho herec byl skvělý. Vlastně taková spousta herců byla ohromná! Opravdu byla radost se na tuto sérii dívat a je to jedna z těch nejlepších. Byla bych jí dala pět hvězd, ale bohužel mi hrozně zklamal poslední díl. Úplně poslední scénu zcela nechápu, jedno z tajemství co mi zajímalo nejvíc (mučící příšerka) se vůbec nevyřešilo. Co naplat. Odkazy a propojení s předešlými sériemi udělalo radost nejednomu fanouškovi. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série AHS a přitom měla takový potenciál. Neříkám, že je to průšvih, to skutečně ne, jen je možná až příliš dlouhá a snad v každém díle je ohromné množství scén naprosto o ničem. Přítom má tahle série jako již tradičně naprosto perfektní atmosféru, vizuál i herecké výkony (Gaga překvapila), ale kdyby se tahle upíří story trochu pokrátila, vůbec bych se nezlobil. Nicméně ohromně mě bavily flashbacky (asi všechny, navíc jich je fakt hodně) a propojení s minulými sériemi. Hotel se mi sledoval krásně, těšil jsem se na každou epizodu, bohužel to ale nebylo úplně to, co jsem čekal a ani to, co to možná být mohlo. A krom toho se tam opravdu skoro nic nedělo a jediné, co si z toho budete postupem času pamatovat, jsou ty nekonečné upíří orgie. A to, že to není "horror story" už snad nikoho nepřekvapí (ale to není zápor). Přesto přese všechno je ale AHS pořád velkou zárukou kvality, která fanoušky seriálu nezklame. 75%. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V siedmej časti sa objaví postava režiséra Friedricha Wilhelma Murnaua. Jedná sa o skutočnú historickú osobnosť, autora slávneho upírskeho filmu Nosferatu (1922). Zaujímavosťou je, že kým v seriáli mu prisúdili rolu upíra, vo filme V tieni upíra (2000) zas do hlavnej úlohy angažoval upíra on. (BlackTom)
  • Finn Wittrock si v této sérii zahrál rovnou dvě postavy. Tristana Duffyho - mladého divokého modela, který Hraběnce (Lady Gaga) padne do oka na módní přehlídce a Rudolpha Valentina - italského herce a Hraběnčinu velkou a jedinou lásku. (KatyBitch)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama