Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dosť podhodnotený film. Na druhu stranu to nie je ani žiadny zázrak, ale štandard Van Dammeoviek to splňa. Príbeh je v podstate taký Die Hard len na štadióne NHL. Žán klod si tu zahrá s Jágrom, či Francisom na par minút o Stanley Cup, vychytá pre Pittsburgh dôležitý nájazd, medzi tým zneškodní bomby a ešte aj natrhne všetkým teroristom riť. Nič viac nič menej, jednohubka. 60% - 3* ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Smrtonostná past stokrát jinak na způsob devadesátých let... Film, který dostal knockout už jen tím, že se natáčel během stávky hokejistů NHL, čímž záběry z ledové plochy dostávají na pr*el... Hasič kope a mlátí kolem sebe, jak MMA profík, už jen to je druhé prohrané kolo... Matně si pamatuji, že jsem na tom byl v kině, protože jsem byl fanda JCVD a Penguins... O třicet let později nejsem ani jedno... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má výborný příběh, uzavřený prostor trochu připomene smrtonosnou past, ale jen trochu. Akčnách scén je zde dost, nejsou nějak velké, spíš jde o zajímavé souboje. Akce mohlo být víc, ale nevadí. 1/3 filmu je zajímavá, hezký slušný rozjezd. 2/3 filmu má menší tempo, ikdyž je zde dost soubojů. Zato 3/3 je asi nejlepší - hromada akce, velké napětí. Hudba slušná. Záporák byl též výborný, především zazářil JCVD. Škoda, že film neměl lepší spracování a dořešenost, kdy teroristé hrozili velkou hrozbou, přišlo mi to nevýrazné a ani nebyla cítit atmosféra v tomhle případě. Ale nevadí, stejně je to stará dobrá klasika, která nikdy neomrzí. Proto hodnotím na 80% = **** ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ulítlá zábava, ale nevěřím, že to Hyams myslel vážně. :-) Jak se dívence odráží v brýlích ten výbuch vrtulníku, to je přece úžasný záběr. :-) Škoda utahaného začátku, měla to být prdel už od začátku, i když chápu, že všechna ta traumata v amerických filmech se rovněž výtečně parodují. A i když chvílemi (podle mne chtěně) patetické, přesto hodně napínavé. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Byl jste v kontaktu s útočníky?" - "Dva jsem zabil. Je to kontakt?" Moje další vandammovské guilty pleasure. Scénář je slabý odvar Smrtonosné pasti, kde mrakodrap nahradil hokejový stadion během finále Stanley Cupu, ale tasí pár zábavných hlášek a ozvláštňuje jinak nudnou akci, jak se dá. Van Damme tak bojuje s teroristou v kostýmu tučňáčího maskota, dalšího zlikviduje vodní pistolkou a nebo se během hry vydá inkognito na led. A typicky nonšalantní devadesátkový záporák taky baví. "Věříte, že je to výbušný?" - "Moc ne." ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Jean Claude Van Damme začal během natáčení filmu užívat kokain. [Zdroj: Metro] (hippyman)
  • Ve filmu se poprvé objevil Iceburgh, oficiální maskot týmu Penguins. (Honzulik)
  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)

Reklama

Reklama