Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré! Strelené prostredie pravého južanského mestečka mi vyložene sadlo, takisto ako nápadité a drsné mordy. Najväčšou prednosťou je ale môj obľúbenec Robert Englund. On sa snáď ani do hororov nehodí, mal by skôr hrávať v áčkových thrilleroch, taká sila a charizma z neho sála. Možno trochu bizarné, možno trochu málo vážne, no pekelne dobré. A záver ma položil na lopatky. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nesmírně zábavná hororová taškařice. Na to, že se jedná o remake, tak jde o dost povedený hixploitation se sympatickým přístupem a láskou k danému žánru. Spousta odkazů na kultovní fláky jako je třeba Deliverance, a ještě víc povědomých tváří, které hororový fanda musí zkrátka ocenit. Do toho městečko plné šílených psychopatů, nádherných kočiček s velkýma kozama, podivných individuí a ošukaných ovcí. Nutné modernizace se dočkala hlavně brutalita, která vám vysloveně stříká do tváře: pěkná dávka gore a nápaditých mordů, z nichž vybrat nejlepšího kandidáta je zatraceně těžký (každopádně koně, zvon a pálenku si budu pamatovat dlouho). ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čierny stupídny humor, brutálne krvavé nápadité mordy (hlavne ta kyselina bola zaujímavá) a pekné herečky. To všetko je možné nájsť v tejto vydarenej hororovej komédii. A koniec jasne ukázal, že pluť na históriu sa nevypláca, čo mňa ako historického nadšenca celkom potešilo :). Na nadpriemer s odretými ušami to stačí. 70/100 ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

848. hodnocený film: Docela jsem se na tenhle snímek i těšil. Je tu jasná snaha potěšit oko diváka, pobavit jej a to je hlavní. Sice moc hororově nevyzní, ale ten závěr s podříznutou hlavou je docela dost překvapivým. Robert Englund by si jistě zasloužil kvalitnější role, ale rozhodně se ukázal v dobrém světle. Docela na mě ale nakonec tenhle film působí až jako kýč, kterej si prostě myslí, že jej zachrání několik nahých dam a spousta krve. 3* jsou maximálním ohodnocením a líp to fakt nevidím. 3* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký herec Robert Englund zažil svojich povestných pätnásť minút slávy, keď stvárnil ikonickú, kultovú horrorovú postavu Freddyho Kruegera v legendárnej sérii "Nočná múra z Elm Street". To bol absolútny vrchol jeho hereckej kariéry. Potom to už s ním išlo len dole z kopca. Ja, ako ortodoxný priaznivec horrorovej kinematografie, si ho však vážim, rešpektujem, a preto občas pozriem na nejaký ten film, v ktorom si zahral potom, čo odhodil masku Freddyho Kruegera. Väčšinou sú to nízko rozpočtové braky. Nedávno som zhliadol snímok "2001 maniakov" (2001 Maniacs), kde stvárnil úlohu starostu zapadlého mestečka Pleasant Valley plného vražedných šialencov, ktorí počas výročnej oslavy svojho mesta zmasakrujú krutým a zvráteným spôsobom skupinu nič netušiacich mladých turistov. *** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama