Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi šukala se svou sestřenicí a já jsem úchyl?" Vesničanky jsou prostě žhavé. Jen škoda, že v horrorech to měšťáci poznají většinou vždy ve špatné situaci :-). Obrovskou výhodou tohohle kousku je, že se vůbec nesnaží hrát na něco více, naopak, spíše se snad ještě sám zbytečně shazuje. Oddechová, jednohubková (po druhém shlédnutí hvězdičku ubírám) komediálně úchylná krvavá zábava. Nic více, nic méně. Šukézní vesničanky s přítulnými ducpartiemi, zoofilní vidláci a hladoví. Neřešte scénář, neštudujte herectví, jen se koukejte. Budete spokojeni ať již upřednostňujete komedii nebo horror. K tomu navíc: Peter Stormare v docela "netypicky" zajímavé roli, výborná, ale opravdu výborná Lin Shaye a úžasná číňanka! ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný kousek pro nás, kteří se v takovém humoru vyžívají. Robert Englund byl charismatický jako vždy a celá ta jižanská parta kolem něho jakbysmet. Myslím že je to velmi nedoceněná záležitost, zde nelze brát nic vážně. Na CSFD si ale musíte zvyknout že je tu ve většině egoistických hodnotitelů. No já film viděl už min. 5x a vždy se skvěle bavil. ()

Reklama

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Takú pí*ovinu som už dávno nevidel. Len tak tak, že som to dopozeral, spotreboval som pri riadnu dávku trpezlivosti. Tupý príbeh, tupé postavy a tupé obete, ktoré si pekne v poradí prišli na jatky. Až ma z toho zub rozbolel. Výsmech žánru horor. Okrem jednej či dvoch netradičných odstránení nieje na tom nič zaujímavé. Tvorcovia Hostelu, tak čo čakať?! Aj Englunda som videl hrať lepšie ... 20% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film, ale co z toho, když je v něm spoustu zbytečných chyb? Například ženská, která leží přivázaná ke 4 koním za všechny končetiny. Nejdříve jí vystřelí 1 končetina, potom druhá, třetí a i ta poslední. A tělo zůstane stát. Není to docela hovadina? S poslední končetinou by mělo odlítnout i tělo snad ne? Bohužel mě nebavilo víc takových scén... 4/10 = 40% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Už mám dost těch teenage vyvraždovaček. Jestliže je to fakt remake, tak už ani nemůžu říct, že je originální. Co se týče toho, že to má být komedie, tak pro mě rozhodně ne. Já totiž od komedie požaduju aspon takovou maličkost, abych se alespon jednou zasmál. Nikde nic, jenom Robert Englund, který přijal tuto zoufalou roli, ale nedivím se mu. Scénář mohl vypadat docela dobře. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama