Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

DC znova oživuje Constantina? Ok, jsem všema pro, film s Revesem byl sice super, ale hlavní postava prostě nebyla Constantine a v nedávném seriálu sice pobíhá anglánskej, cynickej blonďák v nehezkém baloňáku, ale scénář psal cvičenej papoušek po amputaci pařátků. A v animované podobě je Constantin docela fajn, ale... Ti hrdinové s pláštíky se do příběhu hrozně nehodí a tak nějak jsou tam jako pěst na oko. První půlka je docela fajn, shánění kumpánů funguje jako slušná týmovka a akorát ten Batman je tam absolutně zbytečný - potud by to docela šlo, kdyby závěr nebyla absolutně sterilní nuda, kde se všichni mlátí a někdo sem tam hodí vohnivou kouli... Hm, fakt super, fakt že jo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zápletkou zaobírající se všemocnou magií (proti které i Superman s Wonder Woman tahají za kratší konec) a týmem sestaveným z podivných, méně známých existencí (+ Batman) se tento lehce temnější DC animák vymknul standardním, okoukaným "pláštěnkám". V první půli potěšil velmi (i cynickým humorem), v akčním finále už Constantine metající firebally tolik nezářil. Každopádně obstojná jednohubka - 7/10 ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

DC animáky mají to nejlepší už za sebou, přesto pořád představují kvalitní zábavu a těch 75 minut uteče fakt rychle. Už během úvodu si mě animák velmi pěkně zaháčkoval, a já mu to snědl i s navijákem. A dokud to má tajemné tempo a vyšetřuje se je to super. Jakmile se přejde k monstrosní akci, tak to vzhledem k příběhu moc nefunguje. Potěšili postavy a spoustu zajímavých momentů. Chvílemi jsem měl pocit, že sleduji drsnější týmovku z Doctora Strange. Slušný animák, který neurazí a dokáže pobavit. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Matt Ryan, který si perfektně střihnul Johna Constantina ve skvělém, ale zrušeném seriálu, se vrací, aby alespoň propůjčil svůj hlas animovanému Constantinovi. Spolu s ním se tu kromě klasických hrdinů z Justice League, objevují také neokoukané postavy jako Zatanna, duch Boston, démon Etrigan aka Jason Blood anebo Bažináč. Po dlouhé době přišli animátoři DC filmů s něčím trochu originálnějším a neokoukaným. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čarodejníci, démoni, stredovek, bažiny... ten svet temného DC univerza je úžasný. Problémom je, že film sa dosť krkolomne snaží predstaviť origin skoro každej postavy. A ako je to v posledných rokoch zvykom v DCAU, väčšinu ostatného času zaberá hektická akcia. A príbeh je v ťažkej defenzíve. Teraz by som poprosil ponurý, tajomný sequel. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vzhled postavy John Constantine je navržen dle zpěváka Stinga. (Puxina)

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama