Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

verbal 

všechny recenze uživatele

Bitky jako z baletní přípravky pro bukanýry, hudba z porna, dechzastavující neherecké výkony prkenného napomádovaného geje Asskinse a poliomyelitického čokoládového otyloně Míši Jé Bílého, scénář a dialogy jako by se někdo s mongoloidním kukučem, rozštěpem a pokřivenýma ručičkama snažil do vybryndaného jogurtu na krmící židli prstem přepsat Odplatu namixovanou s Džonvíkem. Ovšem na druhé půlce prdele je to takové roztomile přímočaré, perverzně zábavné a odsejpající, takže pokud se mentálně naladíte na pokojovou rostlinu, vyklopíte pár lahváčů a vypnete indikátor nevkusu, dá se u toho sto pět minut vcelku bez zlobení dost dobře kompulzivně žužlat vlastní palec. Rozhodně zatím nejlepší bliják toho koženého gogotanečníka. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Chlapík vletel do uličky príliš rýchlo, stratil kontrolu nad motorkou a zlomil si väz. Takéto nehody sa dnes stávajú bežne. A čo povedať na to rozstrieľané auto? Nuž, som zabijak, nie kazateľ." Ďalšie slušné béčko z Adkinsovej zbierky, tentokrát si k nemu aj sám napísal scenár. A vôbec nie zlý. Síce som sa nechytal na všetky hlášky, ktoré mali byť akože vtipné, ale pár krát som sa vďaka tomu britskému čiernemu humoru zasmial. Po stránke akcie som spokojný, aj napriek nižšiemu rozpočtu sa tvorcovia posnažili a akože ten Jesse V. Johnson je riadne nevypočítateľný režisér, ale tento krát v dobrom slova zmysle. Jediné čo by som vytkol, tak sa mi nepáčili zvukové efekty pri súbojoch a tiež pasáž s mladým Fallonom mi pripadala byť zbytočná, v konečnom dôsledku iba pribrzdila pekne rozbehnutý film. 60 % Najlepšie súboje: Adkins vs. Park & White a paradoxne Adkins vs. Amy Johnston. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Johnson a Adkins, nám tak tady trochu zadaptovali Mechanika zabijáka a Hong Kongkonský thriller Yi wai, takže z toho nedělejte zase takovou senzaci. Ale Adkins ve své scénáristické prvotině, to výborně zvládl, vtipy sou opravdu vtipné, postavy sou celkem dobře zvládnuté a příběh dává smysl. Po akční stránce, ale je to však velká pecka a ty kopačky s otočkou, tady Adkins podává asi nejlépe, Boyka je tak ve stínu. Moje důvěra v Johnsona se opět zvedla, jelikož někteří k němu měli nějaké výhrady a proto Triple Threat, je podle mně v dobrých rukou. Navíc Michal si konečně zahrál, v něčem lepším, než je Asian Connection, takže jo, je to super. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Parodie na svět assasinů z Johna Wicka s cunt mlátičkou Scottem Adkinsem a neznámou Amy Johnston, kterou potřebujeme vídět ve více akčních filmech. JInak se zde ale příliš moc povidá a akce samotná je trestuhodně špatně ozvučená a sázka na jistotu v podobě Michaela Jai Whita je tentokrát značně nevydařená. Působí znuděně a jeho i téměř všechny ostatní akční pasáže vypadají nedotaženě a odflákle. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Na hřbitově během diskuse Mikea (Scott Adkins) a Charlie (Ashley Greene) upustí Mike šálek kávy na zem. O několik minut později, když Charlie odchází, je vidět, že šálek kávy je nyní na jiném místě. (Johnny.ARN)
  • Když Mike (Scott Adkins) vyslýchá Miltona (David Paymer) v ruském masážním salonu, několikrát ho udeří do obličeje. V následujících záběrech je ručník od krve, ale na Miltonově obličeji není vidět žádné zranění. (Johnny.ARN)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama