Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Blbina, obcas aj vtipna, C-ckoveho rangu. Z pociatku som to mal chut rovno vypnut. Keby to bolo myslene vazne, slo by to rovno do odpadu. Nastastie ide o srandu, ktora tvorcom obcas aj vyjde. Zvlast po stranke zvukovych efektov a zriedkavo podarenej hlasky. 40% Svoje publikum si to najde. Zvlast mladsie rocniky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nepovažuji se za odborníka přes Adkinsovy filmy, ale tohle musí být jeho suverénně nejukecanější. Vždyť on zavře hubu jenom tehdy, když se bije (ale stejně u toho ještě stačí nahlas přemýšlet)! Chvílemi jsem měl sto chutí dát mu přes pusu náplast.. Když se Jesse Vejprask Johnson drží toho, v čem je z historického hlediska průměrný (akce), má i díky obsazení divákovi co dát. Chraň nás ale zdrátovaný Darth Maul, když si začne hrát na Guye Ritchieho a ládovat do nás svérázné charaktery a břitké dialogy z britského podsvětí. Zaplať pánbůh dvojnásobnou taxu za Raye Stevensona a jeho královský mluvený projev, obzvláště když s noblesou a humanismem alžbětinského divadla pronáší slovo „cunt“.. Statham se nemusí vracet, pro konkurenci v domácím rajónu tohle zásadní průlom nebude.. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Chlapík vletel do uličky príliš rýchlo, stratil kontrolu nad motorkou a zlomil si väz. Takéto nehody sa dnes stávajú bežne. A čo povedať na to rozstrieľané auto? Nuž, som zabijak, nie kazateľ." Ďalšie slušné béčko z Adkinsovej zbierky, tentokrát si k nemu aj sám napísal scenár. A vôbec nie zlý. Síce som sa nechytal na všetky hlášky, ktoré mali byť akože vtipné, ale pár krát som sa vďaka tomu britskému čiernemu humoru zasmial. Po stránke akcie som spokojný, aj napriek nižšiemu rozpočtu sa tvorcovia posnažili a akože ten Jesse V. Johnson je riadne nevypočítateľný režisér, ale tento krát v dobrom slova zmysle. Jediné čo by som vytkol, tak sa mi nepáčili zvukové efekty pri súbojoch a tiež pasáž s mladým Fallonom mi pripadala byť zbytočná, v konečnom dôsledku iba pribrzdila pekne rozbehnutý film. 60 % Najlepšie súboje: Adkins vs. Park & White a paradoxne Adkins vs. Amy Johnston. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film, který se objevil zničehonic jako náhodou, nikdo o něm pomalu nevěděl (možná jen ti nejvěrnější fanoušci Adkinse), ale výsledek je víc než uspokojivý. Zase bych to nepřeháněl s těmi pětihvězdičkovými hodnoceními, přece jen film vykazuje kvality béčka až céčka. Nutno ale podotknout, že bitky jsou nasnímané dobře, když má režisér šanci pracovat s takovými kvalitními herci na poli bojových umění jako J.White, Ray Park a samozřejmě Adkins, tak je o zábavu postaráno. Každému divákovi musí při tak propracované choreografii fakticky zahřát u srdíčka, dobře se na to dívá. Líbilo se mi anglické prostředí, jednotlivé postavy hýřily anglickým důvtipem. Velmi mě potěšilo, že si vedlejší roli střihl Stevenson ze Severního Irska, on je na takové role jako dělaný, tady si zahrál dost drsného výčepního bosse, kterému byste nechtěli pocuchat nervy (ona ta schovaná upilovaná brokovnice pod pultem není jen tak). Příběhu o pomstě jsme byli svědky již mnohokrát, nenabídne nikterak převratnou zápletku, ale celé to rychle uteče, je to obaleno v podařeném hudebním hávu, závěr taktéž nenaštval. Ono to hodnocení odpovídá. Za mě filmu uděluji 66 % ()

AD P 

všechny recenze uživatele

No mne ten celý koncept pripadá tak že : vytvorme postavu ala John Wick a dajme to do príbehu ako by od Guya Ritchieho , ale žiaľ celé to je už milión krát obohraté ... Na druhej strane od Scotta očakávame aby sa poriadne predviedol a to tento film spĺňa . Trocha ma sklamal MJW , ten mohol dostať rozhodne viac priestoru , ale za Adkinsa dávam 3*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Když se kolem 50. minuty baví mladý Mike (Scott Adkins) s Big Rayem (Ray Stevenson) před jeho domem, jsou vidět v pozadí auta ze současnosti (Mercedes Benz třídy C třetí generace 2007–2014, Land Rover Freelander první generace 1997–2006 a VW Polo čtvrté generace 2002–2009), i když se děj odehrává v 80. letech. (DBlitz)
  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)
  • Zabijak na motorke (Tim Man) použil nemecký samopal z druhej svetovej vojny MP38/40. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama