Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Hodně nemastné, neslané a ploché, co se vykreslení postav týče. Nakonec mi bylo úplně jedno, co se vlastně stane. Už název filmu je zavádějící, protože svádí k zamyšlení, že hlavní hrdinka bude řešit neutěšený stav svého života, ale ona mezitím jde po zlodějích, kteří jí ukradli počítač a stříbrné příbory. Macon Blair se pokusil nakousnout několik témat, ale žádnému se nevěnoval do hloubky. Naznačí nám, že hlavní hrdinka pochybuje o významu samotného života, ale nakonec tahle dějová linka vyšumí do prázdna. Pak nám naznačí, že by mohla navázat intimní vztah s podivným sousedem (Elijah Wood), ale po asi třech scénách i tahle odbočka nikam nevede. Nakonec tak zbývá jenom pátrání po zloději, které se nakonec totálně zvrtne, bohužel ne tím správným způsobem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od úvodu sarkasticky vtipné. za vlasy svojskou podivnosťou pritiahnuté, no zato dostatočne odľahčené, aby divák pochopil, že tento film je určený predovšetkým pre okamih, kedy sa človeku ani omylom nechce premýšľať. Veľmi vydarená oddychovka, ktorá sa v poslednej tretine celkom slušne "rozhýbe"! Macon Blair vstúpil do filmovej brandže veľkou teniskou .. tak uvidíme, ako to pôjde ďalej. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi každý už zažil ten pocit, keď sa nám zdá, že všetci okolo nás sa k sebe správajú ako zvieratá a vôbec nie ako ľudia. Tak do takého stavu sa dostala aj hlavná hrdinka. Do toho už stačí len jedno malé hovienko a krádež babičkinho striebra a zaujímavý vývoj udalostí nenechal dlho na seba čakať. Pritom Ruth ani nebola tak deprimovaná ako skôr že jej išlo len o elementárnu spravodlivosť, ktorá sa jej ale od polície nedostala. Potom už jej nezostalo nič iné len sa držať hesla - urob si sám!... Skrátka zaujímavý dej, plný akcie a zvláštneho, čierneho humoru, ktorý bol tvrdý ako storočná, usušená podrážka od topánok. A čo som vôbec nečakal je, že tam bude toľko krvi, hlavne ku koncu. Za také scénky by sa nemusel hanbiť žiaden brutálny akčný film alebo thriller. Veľmi milé prekvapenie. 80/100 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zvláštně sympatický filmový chameleon. Co začíná jako kombinace Volného pádu a Bůh žehnej Americe, vše ve stylo bratří Coenových vyústí v detektivku, silně černokomediální přestřelku a v závěru dokonce slasher! Hlavní hrdinka je taky takový chameleon - doteď pořádně nevím, jestli jsem s ní měl soucítit nebo se jí smát, jak si vše nechá líbit. Jestli to však byl režisérův záměr, pak tleskám. Všechno ostatní je pak klasická komedie ve stylu bratří Coenů se spoustou náhod, zbraní, líbivého soundtracku, lidech jdoucích po penězích cestou zločinu a mrtvol. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pohodová multižánrovka která začne jako komediální drama ze života, pak se změní v sousedský krimi a v závěru se z toho stane prakticky home invasion horor kde neni nouze o ustřelený ruce a prostřelený hlavy. Macon Blair zde jasně využil to co se naučil ve spolupráci s Jeremy Saulnierem neboť to má takovej ten uvěřitelnej nádech realismu včetně scén násilí. Hlavní role jsou sympatický, obzvlášt když si vezmete v potaz že ty dva jsou už dávno za zenitem. Jak jsem řekl, pohodovka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)
  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)

Reklama

Reklama