Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

tron 

všechny recenze uživatele

Tie „len“ 3* ma vlastne dosť mrzia, lebo sa to začína perfektne. Sympatická matka s dvoma malými dcérami odchádza do geniálneho domu uprostred lesov v blízkosti jazera, do ktorého stredu vedie mólo a všade naokolo sú iba hlboké lesy a ešte hlbšie hory. No a noci, tak tie si asi viete predstaviť: ponuré, tiesnivé, až nepríjemne tiché, no napriek tomu máte pocit, že sa na vás z lesa niekto pozerá. Je ukrytý za kmeňmi stromov v tme, kým vy sa pohybujete síce v relatívnom bezpečí zamknutého domu, ale je vysvietený a vy ste v ňom na rane ako nejaká zas*atá rybka v akváriu. Bohužiaľ, po fakt dobrom hororovom rozjazde to začne skĺzať ku klišé a zvratom natoľko očakávaným, až sú absolútne nudné. Miestami vás dokonca až rozčúli, po akom klišé tvorcovia siahli. Ku koncu už si len od bezmocnosti trieskate hlavou o stôl (alebo aký nábytok práve máte po ruke). ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Slušný psychoteror, který ze začátku potěší skvěle budovanou atmosférou tajemna, ale odhalením maskovaného vraha vyústí v předvídatelné klišé klasických slasherů. Plus za to, že Scarecrow není úplný idiot, minus za chabě načrtnutou mytologii. Nicméně krásný příklad toho, jak takový obyčejný červený provázek natažený v lese dokáže pocuchat nervy. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Matka s dvoma dcérami sa vyberie do dovolenkového sídla uprostred hlbokých lesov. Ich otec sa kvôli práci zdrží. Pred jeho príchodom sa rodina stane obeťou neznámeho útočníka, ktorý ju túži zlikvidovať. – Zo začiatku trochu rozťahané, ale keď sa zotmelo a začal sa teror, dosť ma to bavilo. Postáv je len pár, takže bodycount je v úspornom režime, ale páčilo sa mi, že protagonisti konajú racionálne a do problémov sa rodina dostane kvôli detskej nerozvážnosti, takže je to funkčne napísané. Síce je už od začiatku jasné, kto je vrahom, ale Home Invasion hororom nikdy nepohrdnem. Naviac som podobný rozprávkový podtón v horore už dlho nezaznamenal. Plus to nádherné prostredie lesov v Kanade z toho robí slušnú záležitosť, ktorá si aspoň jedno zhliadnutie zaslúži. + herec z The Monster Project + herečka z Channel Zero ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Po delší době horor, který jsem si užila naplno a bez výhrad. Mě ta červená bavlnka táhnoucí se mezi stromy do labyrintu neznáma moc bavila. Taky proto, že jsem se na chvíli zase mohla stát tou malou zvídavou holkou, která teprve začíná poznávat, co jí svět okolo nabízí. A nejenom to dobré, i nebezpečí je někdy třeba ochutnat. Lesem mě provázel psychopat s řezbářským dlátem a zamrzlou dětskou dušičkou, který miluje pohádky a rád je převádí do praxe. Ten byl! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MAMI? CO JE TO?…“ /// Yvonne Strahovski mám rád. I když film stojí za starou píču, baví mě na ni koukat. Tady vyráží na dámskou jízdu. Dámskou…no, bere dcerky na chalupu. A jak už to tak (v hororech) bejvá, není to žádná zahrádkářská kolonie, ale lesy… jezero… a (samozřejmě) nezvaná návštěva. Klasika. ½ hoďky úvod a jdeme na věc. Ta „věc“ je takovej ten standart, ve kterým vám (jí) jde vo kejhák. Nic víc, ale ani míň. Parchanti pištěj a svejma (dětskejma) nápadama serou… což je u hororu asi v pořádku. Moc mrtvejch nečekejte (což je škoda). Ale to u „Home Invasion“ tak je. Prostě… nic víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V lese se pohybuju podle špagátu. 2.) Jedu na chatu (a nechcu se podívat na tatu). 3.) Věřím (trapně), že několik tesů sekerou způsobí smrt. 4.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama