Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (87)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalší z hollywoodskych nepodarkov s nálepkou "podľa skutočných udalostí". Teenager ako informátor FBI, s ktorým to nedopadne dobre. Ani fúzatý McConaughey to nezachránil, pretože ostal bez výnimočného hereckého výkonu. Atmosféru osemdesiatych rokov bolo cítiť, ale inak je to pseudogangsterka, kde sa dokopy toho veľa nestane. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V rámci gangsterek trošku slabší téma pro zfilmování. Hlavně v tom duchu, že filmu chybí nějaká výraznější akce a napětí. Přitom je strašně znát, jak je Matthew McConaughey herec z úplně jiné dimenze. Ten se totiž i pro takový film dokázal převtělit a udělat ze sebe amerického burana z Detroitu se vším všudy. Změnil na sobě všechno, co šlo a pojal to prostě standardně po svě. Tedy s kvalitou jemu vlastní. Všichni ostatní se jenom vezou a jakmile se objeví scéna bez něj, kvalita filmu těžce klesá. Dokoukat se to sice dá, ale po shlédnutí jsem film vnímal jako absolutní průměr. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh je solidní, postavy napsal sám život a herci podali výborné výkony, přičemž Richie Meritt se ukázal jako velký příslib pro budoucnost. Jenže chybí tomu drajv. Pořád jsem čekal na to, že Demange šlápne na pedály, ale snaha se co nejvíc držet skutečnosti mu to nejspíš nedovolila. Škoda. Určitě se jedná o zajímavý kousek, ale zároveň i o promrhanou příležitost. 60% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Obsazení hlavní mužské/ chlapecké postavy byl fail. Ten kluk tomu nedal vůbec nic. Možná nepochopil, čím by si ten vklad zasloužil ten původní, skutečnej Ricky..? Já jsem to nepochopil taky. Film o nesympatickým, bezcharakterním gaunerovi, zahranej jiným extrémně nesympatickým kořeněm. Matthew na vedlejší koleji, bez šance to ovlivnit. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sivy sedivy priemer o tom, ako sa robotnikov syn stal dilerom salmonelozy, pardon drog a potom putoval do basy. Matthew McConaughey nikdy nebol extra kvalitny herec a stale ho povazujem za ciry priemer. Film vsak taha hlavne on, v tom suhlasim so svojimi oblubencami, no pribeh je nic moc ..... i po rokoch to ostane v nezazivnom priemere  : 50 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)

Reklama

Reklama