Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte, že je záporák zlej? Má oční stíny! Jestli je John Wick synonymem pro kvalitní moderní akční béčko, dal by se Plán útěku 2 ve všech ohledech označit jako anti John Wick. Nejlépe bychom mohli tento smutný pokus o film přirovnat k Expendables 3… kdyby v nich nebyly žádné hvězdy, téměř žádná akce a jejich rozpočet byste zkrátili (minimálně) na pětinu. Nuda, nuda, nuda. Více v mojí remcenzi. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, ale ona je to pravda. Vskutku je to tak strašné, jak se povídá. Slyi, proč jsi do toho omg lezl. Neskutečně lajdácky odvyprávěné a zrežírované pokračování, které sice zaujme designem high tech věznice, ale po chvíli divák zjišťuje, že je to celé nebetyčná kravina s otravně rozlítanou kamerou, snažící se zakrýt nulovou bojovou choreografii a laciné triky. Sly se tam objeví jen jako cameo a hlavní postavy jsou všechny tak nějak stejné, takže jsem do konce vůbec netušil, kdo je kdo. A největší gól je, že to asi chtěj dojit dál, protože to končí (obdobně laciným) cliffhangerem. Hvězdu za stylový elektronický soundtrack. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $16,668,668Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,465,827Tržby za predaj DVD v USA $2,601,678║ Už len také jednoduchšie video béčko, bez väčších ambícii, dejovo strašne útržkové, laxné. Stallone tam je len okrajovo, príde k tomu dosť ošuntelo a ten čínan v hlavnej úlohe má dobré kopy ale s tým si nevystačí na celý film. Protivník dosť chabý nevýrazný. /35%/ ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama