Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Escape Plan 2: Hades je presne ten typ filmu, ktorý pôsobí, ako keď si zoberiete dobrý film a urobíte z neho mizernú sériu, kde nás čaká minimálne ešte jeden film. A úplne zbytočne. Myslím si, že keby to porovnám od A po Zet nenájdem jedinú vec, ktorá by na tomto filme bola lepšia proti prvému "Escape Plan". Osobne ani neviem či je to vlastne väzenie, z ktorého je treba utekať, alebo niekto príliš veľakrát videl film "Cube". S tým zabezpečením a všetkými vychytávkami mi to viac pripomenulo asi to. Okrem toho ak ste čakali, že Sylvester Stallone alias Ray Breslin tu bude hlavným hrdinom - SORRY! V skutočnosti je hlavným hrdinom jeden z členov jeho tímu, ktorý tu skončí zavretý. A ten bude hľadať cestu von. Ku koncu sa do Hadesu dostane aj Breslin, no už je neskoro na to, aby ste z neho urobili hlavného hrdinu. Viac-menej je celý čas len ako vedľajšia postava. A čo sa týka výbuchov, efektov a akčných scénok, tak z toho skutočne urobili tragédiu pre oči. Ani jedno z toho nepôsobilo realisticky. Po tom, čo som film dopozeral som sa pozrel, čo režíroval už Steven C. Miller a potom to všetko zapadlo do seba. Nie je dobrým akčným režisérom, nevie pracovať dobre s materiálom, podáva nám klišé, ktoré sme videli miliónkrát a nevie ani dobre film sústrediť na svojho hlavného hrdinu, no miesto toho si nájde iného. Je to pád skoro na dno pre túto sériu. Osobne odporúčam aby ste si pozreli iba prvý film a toto ignorovali. Nestojí to za váš čas. Hodnotenie: D+ ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak touhle cestou rozhodně ne. Film, který více méně klame tělem a tváří se jakože nabízí další porci Stalloneho, tentokrát s Bautistou jako sidekickem, je ve výsledku jen hodně smutné akční céčko, kde otěže přebírají zaměnitelní neschopní hezounci, čemuž odpovídá i stupidní scénář. Tady zkrátka pšenka nepokvete protože Plán útěku 2 je jeden z nejstupidnějších a nejhůř natočených a napsaných filmů co se dostal do kin, co jsem za dlouhou dobu viděl. Navíc, tohle zacházení se Slyem je spíše smutné, než aby tomu člověk fandil. Tohle je dobré tak akorát pro masochisty. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"A tyhle filmy vám poradil pane Stallone kdo?" Neříkej Sylvestře, že jsi byl na pivko se Seagalem a ten ti ukázal jak vydělávat peníze v akčním žánru i po sedmdesátce. Druhý Plán útěku by udělal nejlíp kdyby vůbec nevzniknul, protože radost nedělá opravdu nikomu. Pro Stallonovy fanoušky nepříjemné zjištění, že by se mohl zaplést do rumunských průserových "céček". Závěr bohužel ukázal jistou možnost případného třetího dílu, ale lobuji za jeho nevznik. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tuším, že poté, co Sly viděl výsledek, o pár let zestárl a nejednou zlostně bouchl do stolu. A určitě se i zastyděl. Jeho Kriminál byl a i po letech stále je působivý kousek, první Plán útěku má rovněž co nabídnout. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem tehdy konečně narazili na projekt, u kterého se plnohodnotně sešli před kamerou. Žádné několikaminutové štěky. Výsledkem bylo mírně udýchané béčko, ale své kvality ve staromilském podání mělo. Pokračování je průšvih. Pořádný. Je zaměřené na asijské publikum a podle toho i vypadá. Specialista na útěky Sly je tady za mentora, skoro vůbec se nepředvede, na plátně je zoufale málo. Dějově je to průšvih, akce je lehce zaměnitelná, efekty vypadají úsměvně a levně, střih divně. Zklamání. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama