Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Magika82 

všechny recenze uživatele

A budu zlá... Pokus - a velmi nezdařilý - snad o navázání na snímek Tajemství smrti slečny Neznámé (2016), se stal pohromou již dle upoutávky na tento snímek... Ta sama postačí k tomu, aby si potenciální divák uvědomil, že de facto shlédnul celý film... Chaotický scénář, dějová linie snažící se rozvětvit mezi osobní příběhové linky postav, aniž by se byť na jedinou minutu odtrhla od hlavní linie, se namísto pomyslného francouzského copu změnila v dred a ještě k tomu natupírovaný odskakováním k postavám, které měly ve filmu nejvýše pět vět... Herecké výkony nepřesvědčivé. Dialogy nesmyslné. Popsání hlavního pilíře filmu z teologicko-psychologické stránky, naprosto nesmyslné a matoucí diváka neznalého skutečností... A plazivých postav mám už plné zuby z tzv. "hororových" snímků točených v Japonsku... Před Odpadem film zachraňuje pouze několik sekvencí, jenž v samotném snímku nemají v součtu více, než-li pět minut... 20% a už o tomto blábolovitém filmu nechci slyšet.... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nechal zlákat slušným trailerem, ale ve výsledku jsem dostal řadovou démonovinu, která se od konkurence odlišuje pouze atraktivním prostředím Márnice. Technicky sice solidně zvládnutý horor se slušným úvodním exorcismem, sympatickou hlavní hrdinkou a mrazivou mrtvolou Hanny, víc superlativů k tomu, ale napsat nemohu. Lekačky jsou nejlacinější a zafungují pouze na diváky s hororem neobeznámené, finále končí dřív, než si divák uvědomí, že vůbec začlo a těch pár hororových prvků občas vykouzlí slušnou atmosféru, ve většině případech se spíš po márnici bloumá a nic moc pořádného se neděje. 45% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Děkuji všem bohům osudu, že mi zabránili jít na tenhle kentus do kina. Pro mě neskutečně bezcenný film bez kouska nápadu, snahy nebo jakékoliv atmosféry. Mrtvola si tam lítá po baráku jak kdyby se nechumelilo, režisér vyžírá nápady z povedené Jane Doe a ani se nepokusí mít trošičku zajímavé finále. Tyhle rychlokvašky se slušným rozpočtem už přestávám tolerovat. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se dostala k tomuto hororu s tématikou opět a pořád donekonečna ďábel vážně netuším. Ale nakonec jo dá se říct, že to nebyl až tak špatný nápad. Klady: Vážně tleskám nápadu s prostředím márnice! To byla opravdu velmi dobrá volba a už jen z toho mi naskakovala husí kůže. Atmosféra také skvěle zvládnutá i když asi by se tady dalo pár věcí malinko pozměnit, protože i takový posera jako já se v některých částech moc nebál. Z čeho jsem ale nahnáno měla byly skvěle provedené masky a doprovodné zvuky, které mě budou ještě dlouho strašit. Hlavní herečka velmi sympatická a ostatní osazenstvo také. Zápory: Celý film jsem uznale kývala hlavou ale i tak jsem si pořád říkala to přeci nemůže být všechno!? Divák prostě cítí že i přes veškerou hrůzostrašnost a poctivou hororovou atmosféru tu přeci jen něco chybí. Navíc po chvíli i ty neustálé prapodivnosti, které se kolem mrtvé holky dějí přestanou bavit. Taky jsem opět nebyla nijak moc nadšená z podle mě už totálně vyždímaného tématu s ďáblem, exorcismem a posedlou holkou. Jo zavinila jsem si to sama název mě dost výmluvně varoval, ale je opravdu těžké najít dobrý horor, kde ten ďábel prostě ani trochu nevystupuje. Co se dá říci k závěru? No ani pořádně nevím tady se odehrála během kratičké chvíle veškerá pořádná akce filmu navíc docela divná a také s velkým otazníkem. Takže zase závěr bohužel nic moc… Hodnocení: (3*) za hlavní herečku a výbornou atmosféru ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Horory z prostredia nemocníc a obzvlášť márnice môžem. Possession of Hannah Grace (znovu musím doceniť "fantastický" český preklad Ve spárech ďábla) je však o triedu slabší od Autopsy of Jane Doe, ktorý je podľa mňa vrcholom v danom subžánri. Vďaka sympatickej hlavnej hrdinke, produkčnému zázemiu kinofilmu a pár atmosferickým momentom však na jedno pozretie neurazí, aj keď vyslovene vidieť ho asi nemusíte... Priemer a 55%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)

Reklama

Reklama