Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Vabr 

všechny recenze uživatele

SAKRA LIDI ZASE TO VYŠLO!!! JE MI JEN 13 A PROŠLO TO!!! Povím Vám, že to v kinech ani nehlídají, pokud nejste extrémně malý nebo holka, která se nenamaluje ani neoblíkne jako 15 letá ku**a. Ale naštěstí jsem kluk. Tohle je můj 2. zakázanej vstup na horor! Opravdu pokud Vám je 13 i dokonce skoro 13 let, tak to zkuste!!! Šel jsem to zase kupovat a rozepl jsem si bundu, abych vypadal na 15. Šel jsem k pokladně a byl tam chlap a ženská, tak jsem šel k pokladně, u které byl chlap, protože jsem si myslel, že je větší možnost na úspěch. Řekl jsem trochu otráveně : ,,Dobrý den, 3 krát na Ve spárech ďábla.'' Ten týpek na to jen : ,,A bude nějaká studentská sleva nebo maté kartičku?'' Samozřejmě žádnou nemám, ale i tak jsem dělal, že ji hledám v peněžence a řekl jsem, že nemám. On pak ukázal na monitoru, že je volných asi 8 míst a že ty místa dá trochu doprostřed. Já souhlasil a prodal mi to! Šli jsme, štípač nám lístky štípnul a sedli jsme si na místa. Seděli jsme bohužel v 1. řadě, ale to ani nevadilo. HODONOCENÍ FILMU. Když jsem viděl trailer, tak mi bylo hned jasný, že to musí být horší než Tajemství smrti slečny Neznámé. Celej ten vstup a kupování lístků bylo mnohem akčnější a napínavější než tenhle film. Asi 3 krát jsem se lekl, ale pak mi došlo, o co se film snaží a pak jsem se moc nebál. Ve filmu bylo pár klišé. Můj kámoš se teda filmu bál. Postavy mi nějak nevadily, ale ani se mi nelíbily. Jediná dobrá postava byla hlavní postava Megan. Než jsem na tenhle film šel, tak jsem se asi měl podívat na hodnocení, ale u babičky není wifi, takže jsem nevěděl, že je film průměrnej. Kámoš se díval na informace ohledně toho, kolik lidí si zamluvilo místo a byly volný jenom 3 místa, potom u pokladny zhruba 8 a když jsme se koukali na film, tak nebyla ani půlka kina plná. Nakonec o to takovej zájem nebyl. Způsoby smrtí se pořád opakovaly, jen 1 smrt byla jiná. Konec byl od začátku jasnej a čekal jsem celkem od filmu víc. Tu ženskou snad nepálí oheň. Efekty byly dobrý. Když byla scéna na záchodě, tak za mnou seděli 2 lidi a za něma další 4 lidi a oni říkali : ,,Hele ona nespláchla! Tak spláchni to je slušnost! Spláchni! Hej ona nespláchla!'' Někteří lidi se i skoro celej film smáli. Ze začátku mě to celkem štvalo, ale pak jsem už taky nemohl a musel jsem se občas zasmát i já. VYHODNOCENÍ: PŘÍŠTĚ SI POZORNĚ ZKONTROLUJU HODNOCENÍ NA ČSFD!!! ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Díky prostředí, sympatickým hercům a slušným vizuálním efektům se Ve spárech ďábla vykřesal z průměru na o jednu příčku výše. Jako celek však nic zajímavého nepřináší a hororový fajnšmekr by se mohl i nudit. Já sice zbožňuju horory, ale nejsem ani tak náročný a ani  tak zběhlý, abych se za fajnšmekra považoval. Tudíž musím uznat, že film temnou a místy napínavou atmošku měl, a proto si aspoň tři hvězdy zaslouží. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa tešil no po pozretí som sklamaný.Čo sa hororvej stránky týka tak nebola najhoršia ale diváka ktorý má pár hororov pozretých nemá šancu vystrašiť.Postavy tu proste boli, ale nejaký vzťah k nim nezískate. Koniec ničím výnimočný a aj napriek tomu že takéto filmy mám rád sa mi to proste nepáčilo.Celkom nuda. Za mňa 2*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sympatická a dobře prokreslená hlavní hrdinka a prostředí chladné márnice (yo, to už tu nedávno bylo), které jako by svou architekturou vypadlo ze severského filmu. Na začátek dobrý a musím říct, že jsem se, i díky creepy mrtvolce, chvilku docela bál. Poslední třetina je ale nepochopitelně dost divně sestříhaná a kazí do té doby jinak profesionálně vedený film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Márnice či pitevny nejsou zrovna ideálním pracovištím, ve kterých by většina z nás chtěla pracovat. V některých vzbuzují tato místa doslova panickou hrůzu, další by se tam alespoň jednou v životě chtěli podívat jen tak ze zvědavosti. No jedno je jisté, většina z nás se tam určitě podívá, ale už jen coby mrtvá schránka před kremací či pohřbem. Podobně laděné horory mám docela rád, takže jsem se samozřejmě těšil. Mnozí tento kousek nepřímo srovnávají s The Autopsy of Jane Doe (2016), který ovšem ve mně zanechal na rozdíl od mnoha jiný jen pocit průměrné podívané a nepovažuji za bůhvíjak skvělý filmový počin. A podobný pocit mám i z toho kousku. Ve spárech ďábla je v konfrontaci s druhým jmenovaným filmem ještě o něco horší, ale přesto si nemyslím, že by šlo o vyloženou tragédii. I zde se dočkáme několika slibných momentů – zvláště pak v samotném začátku (během vymýtání) a druhé polovině, kdy se počet mrtvých začne zvyšovat. Mezi tím se však dočkáme poměrně zdlouhavé nudné pasáže, která mě neustále nudila dívat se na časomíru. Rozjetá psychologická hra s divákem se totiž dost míjela účinkem, zvláště když už všichni vědí, že tady nepůjde o bláznivé představy hlavní hrdinky, nýbrž konfrontaci s posedlým tělem. Což je škoda, že si úvodní scénu nenechali tvůrci na pozdější dobu (třeba během vyprávění s otcem Hannah). Hlavním plusem filmu bylo ženské obsazení. Představitelka hlavní hrdinky Megan (Shay Mitchell) mi byla vcelku sympatická a předvedla slušný výkon, pro Stanu Katic mám velkou slabost už delší dobu (od seriálu Castle na zabití) a Kirby Johnson coby posedlá Hannah Grace díky své pružnosti a „tělní anomálii“ – kdy dokáže své tělo zkroutit do neuvěřitelných póz, ani nepotřebovala příliš digitálních úprav – což se samozřejmě tvůrcům hodilo do krámu. Tento film tak sice hapruje mezi průměrem a podprůměrem, ale díky Staně Katic dám 10% navrch. Tudíž finální zúčtování je rovných 50%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama