Reklama

Reklama

Pod vodou

  • USA Underwater (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí. Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (591)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Achjaj... taková promarněná příležitost. Zezačátku to působí fakt skvělě - má to suprovou atmosféru, klaustrofobní prostředí a parádní spád. Postupně to ale začne uvadat na tupých žánrových klišé a naprosto zbytečných scénáristických přešlapech a skvěle androgynní Kristen Stewart ani "lovecraftovskej" závěr už to bohužel nezachrání. Ale rozhodně jsem se nenudil... to zase ne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatujete na scifi Život? To byl ten lepší vetřelčí film roku 2017. Underwater mi přišel náladou hodně podobný a bohužel se dočká úplně totožného zapomnění. A já se vůbec nedivím, že spousta lidí vůbec nepostřehla, že tento film byl vůbec letos v kinech. Trailery byly mdlé, herecké obsazení asi nikoho nevytrhne (ač jsou zde samá známá jména, respektive obličeje, za mě spokojenost) a Disney si dal snad za cíl, aby kompletně pohřbil veškeré pohrobky od Foxů, jímž patří velký kudos, že to neustále zkoušeli s většími originálními filmy. A bojím se, že tyhle filmy budeme v kině potkávat méně a méně. Což o to, toto je přesně ten typ filmu, který si více užiju sám v pozdní večer doma, nicméně se bojím, aby nevymizely takto kvalitně natočené, atmosférické, nenáročné sci-fi béčka, které si vždycky pustím raději než takový Titan od Netflixu. Podle mě povinnost pro ty šťastlivce, jímž se líbil mimo jiné Reynoldsův Život. PS : bohužel asi na dlouhou dobu poslední role T.J. Millera ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Můj osobní seznam režisérských adeptů na zpracování celovečerního Dead Space se rok od roku utěšeně rozrůstá! Eubank naštěstí ukazuje, že je milovníkem až příliš velkého množství hororových sci-fi z filmového, herního i knižního odvětví na to, aby dokázal pohnojit atmosférické béčko z podmořských hlubin. Hodně dobrá práce a asi si před dvojkou Amnesie ještě jednou zahraju SOMU. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart by sa mala rovno vystrihať dohola nech je každému jasné, že je cool LGBT. Už jej aspoň jej priateľka povedala, že vyzerá otrasne? Ale ok, ten černoch vyzeral ešte hnusnejšie a Kristen to zase zahrala dobre, takže v poriadku. Dokonca by som povedal, že to zahrala až na úrovni Cassela a to je už fakt vysoká úroveň. Zrejme sledovanie ich výrazov je to najzaujímavejšie na celom filme. Stiesnená atmosféra v uzavretom priestore, strach z neznámeho? Nedeje sa to tu, neprenáša sa to na diváka. Sem tam sa zľaknete, že vás zožerie príšera, ale inak nič. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $17,291,078Tržby Celosvetovo $40,882,928Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bol som zvedavý, takéto podmorské dobrodružstvá ma bavia a aj rozbeh to malo dosť solídny. Dokonca latová Kristen Stewart ani nejak moc nevadila, nezavadzala. Prvá tretina mala teda dobrý náboj, celkom to štymovalo. Skľučujúce prostredie, katastrofa na každom kroku, dobrá kamera, napätie, išlo to, potom na rad prichádzajú tie skoro neviditeľné príšerky, čo sa kde tu mihnú, príde na neprehľadnosť a je skoro po všetkom ako tak vybudovanom. Postupne to strácalo dych. Ako keby sa vyčerpal rozpočet a nebolo už za čo točiť. Najhoršie je že okrem nie moc výrazného Cassela tu nikto nijak zvlášť nevynikne, takže nakoniec najväčší tahúň je Kristen, ktorá tiež nedokáže ten trň z päty vytrhnúť. Pre mňa nakoniec skôr sklamanie, ktoré v konečnom výsledku nič zvláštne neponúklo. /45%/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (9)

  • Jakmile se přeživší poprvé oblečou do podvodního skafandru, zapne Paul (T.J. Miller) stavební rádio od firmy DeWalt. (Shr1nK)
  • Z rádia hraje „Spongebob Squarepants Theme“ od Avril Lavigne a na konci filmu hraje „The Unknown“ od BONNIE X CLYDE. (Duoscop)

Související novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama