Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (170)

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku na nás vykoukne jedno filmové klišé - osiřelého vyvoleného dítěte se ujme cizí dobrá žena - aby bylo toto klišé vzápětí rozmláceno o šutry při dalším kutálení ze svahu po něžném: "Pá, pá!" Řehtal jsem se jako kůň. Škoda, že podobných geniálních fórů tam bylo jen pár. Český one-man dabing se mi moc nelíbil a ani bojová kráva mě za srdce nevzala. Celkově průměr. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutečná debilita od režiséra, který evidentně kung-fu filmy totálně nenávidí. Protože ty nejlepší parodie bývají zároveň i poctou danému žánru a v rámci možnosti i fungují (viz Žhavé výstřely, Bláznivé střely nebo Spaceballs), tohle je ale jen sled naprosto šílených scén a humoru na úrovni debilů z Kociánky. (ta baba se svým víííí víííí víiouuu mě bude strašit ve snech) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, několikrát jsem se zasmál a několikrát jako fakt upřímně. Celé to bylo takové úsměvné, ale pro mě jde spíše o zesměšnění staršího filmu o kung-fu, a to se mi zase tak moc nelíbí. Už z principu. Vtipné to je, ano. Těch sexuálních a nechutných vtipů tam není tolik, i když jsou, ale stejně je to ani ne tak dobrá parodie, jako už těžký výsměch. Oceňuji nápad, výkon hlavního hrdiny i tvůrců původních filmů. Jazyk se mi líbil fakt hodně :). Nevím, jak to zní v originále, ale byť kvalitní, tak spíše snižující je Sobotkův dabing. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá pitomost, která paroduje žánr kung-fu, aniž by alespoň pochopila jeho pravidla. Prostě vezmete nějaký hongkongský film z roku 1975, do toho naklíčujete sebe a dotočíte pár scén, kde bojujete místo s nunčaky se svišti a necháte bojovat nemluvňata a blondýnky. Prostě děsná sranda a už se jí točí druhý díl. DVD: Na úplném začátku disku 4 trailery, v bonusech vystřižené scény, jak se animovaly kung-fu záběry s krávou, a vše se vám spustí naráz, bez možnosti výběru – a bez CZ podpory. DS: JL: Film 0/4, Bonusy 2/4, Zvuk 2/4, Obraz 2/4 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Neskutečně tupá, ale zároveň skvělá parodie. Navíc jsem zjistil, že nemusím požít žádných omamných látek, abych se u tohoto filmu královsky pobavil. Krátká stopáž, svižný děj a spousta nezapomenutelných momentů, které nahrazují ty citelně slabší. Určitě ne každý dokáže ocenit takovýto film, ale mě Kung prásk především pobavil, rychle utekl a v paměti mi zanechal několik nezapomenutelných scén. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)

Reklama

Reklama