Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (353)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tam, kde celé roky hustě sněží, drsný Liam svižně pluží. Není v místě jiný Bůh, než kdo vlastní velký plůh. Kdo by chtěl být novým Bohem, toho Liam bací pluhem." No já se teda nemůžu dočkat, až Liamova představa o plužení dorazí do učebnic metodiky lyžování. To se okamžitě vrátím do Pece a budu znova učit. (Vancouver, Kanada) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Za seba môžem povedať, že "Cold Pursuit" som si naozaj užil. Filmy tohto typu mám rád a musím povedať, že som sa na tom miestami aj poriadne zasmial. Liam Neeson je podľa mňa v hlavnej role dobrý a funguje. Okrem toho vie dať svojmu protagonistovi Nelsovi Coxmanovi reálnu charizmu. Takže v tomto smere som spokojný. Okrem toho Tom Bateman je miestami skutočne neuveriteľný. Jeho herecké výkony to miestami dostanú až na level neuveriteľnosti. A baví ma to. Okrem toho ten jeho chlapec je skvelý. Toho žerem. Vizuálne je to dosť zasnežené a sú tu aj pekné momentky scenérie. Akcia je okey, aj keď by jej možno mohlo byť trošku viac. Plus je pravda, že reálne akčnú scénku tu máme až na konci. Ostatné sú trošku také menšie... ale funkčné. Pred dvadsiatimi rokmi by som naozaj nepovedal, že raz bud Liam Neeson ako veľký akčný hrdina s poriadnymi päsťami. O pár rokov bude mať 70 a viem si predstaviť, že by vedel dať nejakú poriadnu ranu. Takže rešpekt. Nevidel som originál, takže v tomto smere to nebudem porovnávať, no hodnotím film ako sám o sebe. A v tomto smere podľa mňa funguje celkom dobre. Je tam priestor na zlepšenie? Možno. Nebudem súdiť. Každopádne som nemrhal svojim časom, film som si užil a niekedy si pozriem aj originál a sám porovnám, ktorý je lepší a ktorý horší. Čo sa týka tejto verzie, som spokojný Hodnotenie: A ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Po zdlouhavém melodramatickém úvodu poskytují únik pěkné scenérie bílých nekonečných plání. Pomalu se probouzí osvěžující černý humor. Nejveselejší nápad se záměnou rezervací ironizuje politickou korektnost. Ve svém žánru film nic nového nepřidává , ale mě se to líbilo a nechápu bojkot Neesona za jeho upřímnost když se přiznal, že jednou také uvažoval o pomstě. Zde je originální nástroj pomsty sněžný pluh. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Made in China :-D ...ale je tam toho viac, oveľa viac. Sa to tvári ako zábavka na jedno použitie (a takou to v prvom rade aj je), no medzi riadkami to neprestáva podpichovať, strkať, štípať. Som rád že Moland pri amerikanizácii svojho filmu nevymenil balkánsku mafiu za Afroameričanov alebo prisťahovalcov ázijského pôvodu (takto je to korektné?), ale za Indiánov (takto je to správne!)... a odrazil sa od toho skvele, vyťažil z toho neporovnateľne viac, než úporne sa snažiaci a hysterický kvíliaci Sheridan. Molandovi Indiáni sú z mäsa, kostí (a krvi!), sú to Indiáni dnešnej Ameriky, nie projekcie beztak neúprimných výčitiek či strojených piet. (a Neeson by aj so svojou impozantnou figúrou mal čo najskôr natočiť poriadne rytierske fantasy... napríklad Sparhawka). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tahle verze je hodně chabá, a to jak zpracováním, scénářem, výkony i vtahem diváka. Neeson okej, ale je to jedna z jeho horších rolí, celkově všichni herci hráli bez emocí a většího vžití do povrchních a bezcharakterních postav, někdy film nudil, táhnul se (stopáž 120minut je přehnaná) a nijak mě nevzal. Nechápu, co tohle dělalo v kinech, a rozhodně se z tohohle dalo vytřískat více. Za finále o ničem, rychle a zkratkovitě ukončeno si to nezaslouží ani ty 3 hvězdy... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Coxman (Liam Neeson) pouští unesenému klukovi klasiku, tak je to Dvořákův „americký“ smyčcový kvartet. (kuky)
  • Liam Neeson uviedol, že toto bude jeho posledná rola v akčnom filme, čo však veľmi rýchlo nedodržal. (Arsenal83)
  • Jedna z postáv vo filme si robí srandu zo sexuálnej povahy mena Nels Coxman. V pôvodnom nórskom filme, ktorého je toto remake, sa hlavný hrdina volá Nils Dickman. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno