Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter (Michael Peňa) žije se svou ženou a dvěma dcerami poklidný život. Jedinou komplikací jsou Peterovy podivné noční můry, které ho zaprvé odvádějí od rodiny a zadruhé ukazují vize útoku na město nějakým tajemným nepřítelem. Jak se ovšem brzy ukáže, sny se změní na nelítostnou realitu... (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Paity 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše na začátku sniper18, Netflix pro mě v oblasti sci-fi špatné špatné. Nevím, zda nešetří na nákladech, ale už to není první sci-fi, které bylo v podstatě jen konverzační nebo max 5 osob v akci. Takto si sci-fi apokalypsu tedy nepředstavuji plus onen hispánec v hlavní roli, ne, toto nefunguje. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

První hodina: Michael Pena má vidění, prostě jenom tak, o konci světa, o invazi. Jenomže jeho vize nedávají dlouho smysl, nemají důvod a už od začátku víte, že díky nim zachrání svět. Ta invaze sama o sobě je taky prapodivná a ačkoliv byla očekávána dlouho dopředu, vůbec nic proti tomu neudělali. No a pak přijde poslední půlhodina! Vy jenom zmateně civíte a přemýšlíte, že kdyby to padlo do rukou zkušenějších tvůrců, mohla to bejt vcelku pecka. Totiž čím více se film blíží konci, tím zajímavější to všechno je a kupodivu to i dává smysl. Netflix z toho tradičně ale moc nevytřískal a natočil sice slušnej film v rámci televizní produkce, ale i kdyby to šlo čirou náhodou na COOLu, neštěkne po tom ani pes! ()

Reklama

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá, čapkovsky lazená zápletka bohužel neunese celý film. Námět totiž sráží nelogické chování postav (vše překonává srdceryvné shledání rodiny pod přímou palbou, a to ve zpomaleném záběru), pouze povrchové vysvětlení zápletky (vím, že nešlo o vysvětlení, ale zdůvodnění rodinného dramatu, ale přesto jsem neuspokojen) a navrch poněkud levně působící televizní zpracování, ač se Netflix velice snaží, za což mu skládám hold. Jednoznačným kladem tak zůstává pouze civilní herectví M. Peňy hrajícího chlápka, který ničemu nerozumí, tak dobře, až jsem mu chvílemi věřil, že jde o záměr. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skláním klobouček. Netflix je pro mě korunovanej král filmových komorních sci-fi současnosti. I když otázka, jestli se o Extinction dá mluvit jako o komorním. Občas si totiž říkám, že by si tyto filmy klidně zasloužily i kino. Chvíleme to totiž vypadá jak v regulérní Válce světů. Akce a napětí, kam se podíváš. Navíc skvělej Michael Peña, kterej během filmu zažije jeden solidní šok a s ním i samotný divák, se kterým se to dál už jenom veze. Super kousek a víc takových... ()

Packal13 

všechny recenze uživatele

Postavy, postavy, postavy. Tak přesně ty tu nenajdete, což je strašná škoda, protože celá zápletka i plottwist filmu je udělanej velmi dobře. Ani Peňova postava nemá vůbec co nabídnout a tak jediný, co si budeme říkat u tohohle filmu bude pravděpodobně "otravný děcka...cool nápad...otravný děcka...další cool nápad..." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Scénář pro Extinction, napsaný Spenserem Cohenem, byl v roce 2013 vyhodnocen jako jeden z nejlepších nezrealizovaných scénářů. (Martrix)
  • Film se natáčel v Srbsku v Bělehradě. (Martrix)
  • Scéna v podzemí byla natáčena na trase Bělohradského metra, která nebylo do dnešní doby dokončena. (Martrix)

Reklama

Reklama