Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (415)

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nevim teda co je napadá se pouštět do takových filmů a pak je celkem slušně kazit, herci jakž takž ušli celé to zachránil posera černoch jejich slavní dinosauři roboti byli až moc dětský udělání, což je škoda obleky ušli ale celou dobu ve směs čekáte jaké to bude místy se to pěkně projevovalo a potom nic, a k tomu konec celkem slušně pokazily snažily se hrát na humor ale to se nepovedlo ani bitva či souboje což je škoda zahodit takhle šanci hlavně že nám na konci zatančil a mi si ho mužem vyfotit hodně věcí bych tam změnil jednou za pár let se podívám ale to asi vše i ta hudba se nepovedla škoda. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase. Smekám před tvůrci, že se jim povedlo Strážce vesmíru přenést do nového tisíciletí a zachovat generickou zápletku každého dílu a nepůsobit přehnaně trapácky. Israelita jede na vlně sociální soudržnosti sígrů se zlatým srdcem. Uprostřed jsem už trochu usínal, ale megalomanské finále byl prvotřídní upgrade poslední pětiminutovky ze seriálu, kde na scénu přifrčely zordy a Megazord mečem udělal fatalitu. Rád jsem si zavzpomínal. P.S: Cranstonův Zordon je bezvadný. Žádný klaďácký ovál, o té bandě mladých mamlasů často pohybuje a nejednou je i zatracuje. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Áááá choďte šeci do pyče :-D Power Rangers byl příšernej seriál, občas vyblili příšernej film a já to vždy těžce žrala. Takže zjištění, že nový Power Rangers jsou stejná sračka jako jejich předchůdci to byl přímo balsám na mou žlutou duši. Miluju ty jejich prázdný dialogy, miluju jak 3/4 filmu jsou o hovně, jsem nadšená, že na - morfujemééé - sem si musela počkat přes hodinu a půl a všechny postavy jsou na ránu. Tenhle sqost dělá čest svým předchůdcům a nehraje si na to co není - teda na dobrej film. Power Rangers se neberou vážně, jsou trapní, přiteplený a jejich nejlepší kámoš je robotek kterýho člověk začne nesnášet za 5 vteřin. A ta trapná záporačka....Celé moje dětství je zpátky a jak jsem měla tuhle sračku jménem Power Rangers vždy ráda, nemohu než nadšeně pochválit tvůrce, že je stále vše na pitchu. Nejlepší špatnej film tohohle roku nezklamal. PS : Jsem žlutej Ranger a tento film budu chránit před všema hejtrama i haterama jasný? Morfínujeme !! Ehm ... morfujeméééé ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Že to bude Transformers pre chudobných sa dalo čakať. Ale toto je ešte aj ďaleko za Ninja korytnačkami. Tam sú aspoň super postavy a občas sa vyskytne aj dobrá scéna. Toto je iba neskutočne blbé a nudné, casting je strašný, atmosféra, srdiečko alebo cool momenty nikde. Mnoho zachraňuje aspoň úplne dementné finále, ktoré je aspoň nechcete vtipné. Hrozne tomu chýba nejaká irónia, a ak tam nejaká bola, tak ju spoľahlivo zabíja pekelný dabing. 4/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ani moc nevím, co k filmu dodat překvapivého. Seriál jsem nárazově sledoval, filmy jsem (pravděpodobně) nikdy neviděl, minimálně ne celé, od remaku jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně. Z nostalgie jsem byl schopen ledacos přehlédnout, ale u mnohých situací, cílených na zásadně mladší publikum, jsem si jen klepal na čelo...5/10 PS : Tommy Oliver! PPS : Bryan Cranston FTW ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)
  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama