Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 11

Recenze (416)

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nevim teda co je napadá se pouštět do takových filmů a pak je celkem slušně kazit, herci jakž takž ušli celé to zachránil posera černoch jejich slavní dinosauři roboti byli až moc dětský udělání, což je škoda obleky ušli ale celou dobu ve směs čekáte jaké to bude místy se to pěkně projevovalo a potom nic, a k tomu konec celkem slušně pokazily snažily se hrát na humor ale to se nepovedlo ani bitva či souboje což je škoda zahodit takhle šanci hlavně že nám na konci zatančil a mi si ho mužem vyfotit hodně věcí bych tam změnil jednou za pár let se podívám ale to asi vše i ta hudba se nepovedla škoda. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem moc nesledoval, i když u něj platí, že pokud jste viděli jeden díl, viděli jste všechny. První celovečerák z pětadevadesátého, který udělal z laciné TV šaškárny drahou šaškárnu pro kina jsem ale ocenil 4 hvězdičkami. Tenhle nejnovější film dělá se seriálem to samé, ale scénář je ultrašablonovitý a ultranudný a na první morfování a první velkou akci - generické digibordelózní finále, kde pro jednou nepadají mrakodrapy, ale ničí se maloměsto, nicméně to vyjde nastejno - si musíme počkat až na konec filmu. Takže co pochválit? Snad jen ty pěkné holky. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Že to bude Transformers pre chudobných sa dalo čakať. Ale toto je ešte aj ďaleko za Ninja korytnačkami. Tam sú aspoň super postavy a občas sa vyskytne aj dobrá scéna. Toto je iba neskutočne blbé a nudné, casting je strašný, atmosféra, srdiečko alebo cool momenty nikde. Mnoho zachraňuje aspoň úplne dementné finále, ktoré je aspoň nechcete vtipné. Hrozne tomu chýba nejaká irónia, a ak tam nejaká bola, tak ju spoľahlivo zabíja pekelný dabing. 4/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najnovšie Power Rangers: Strážcovia vesmíru sa nás v úvode rozprávania snažia navnadiť, že budú akční, cool a moderní. Potom ale upadnú do určitého melancholického módu, ktorý nás núti sa netrpezlivo vrtieť na sedačke. Vo výsledku tak dostaneme jednu modernizovanú epizódu seriálu, ktorú tvorcovia natiahli na nezmyselných 124 minút. Nehovoriac o tom, že bojový pokrik "morfujeme" a "dinovozítka", boli očesané o svoje čaro. Násilné zaradenie pôvodnej seriálovej melódie výsledok veľmi nezachráni. Po vizuálnej stránke je zmena viditeľná na prvý pohľad. Narýchlo nastrihané tričká vystriedali prepracované kostýmy a miesto chatrných, na kolene vyrobených monštier sledujeme podarené CGI triky 21. storočia. Inak sa toho až tak veľa nezmenilo a v samotnom základe dostávame to, čo nám ponúkala aj pôvodná seriálová séria. Ale to, čo fungovalo vtedy a cca na dvadsiatich minútach, v kinách nemá veľmi šancu uspieť. Navyše ako sa dívame na prisprostlých pubertiakov (z každej rasy jeden, aby nás liberáli neukrižovali) a hodinu a 20 min nie a nie prísť morfovanie. Sledujeme len normálne deti v puberte čo sa čudujú že vedia vysoko skákať a so Strážcami vesmíru to nemá nič spoločné. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z mládí, nenáviděný seriál, který mě jako z mála bavil svými šílenými monstry, morfováním a dvěma šílenými punkery. Je pravdou, že výrazní hrdinové jsou možná tři a místy trapný dabing ubíjí. Nedá se upřít snaha tvůrců, udělat zápletku alespoň trošku zapadající do původních Strážců Vesmíru a zpracovat tuto látku snesitelně pro odrostlejší fans základnu. Filmová adaptace vůbec nezačíná špatně, začátek utíká svižně, sympatičtí hrdinové, klasická seznamovačka. Po půl hodině přichází pasáž rychlého tréninku a přílišná horlivost dostat příběh k závěru, připomíná velké zoufalství. Dalo se tušit, že zázrak se konat nebude, ale že film selže v akčních scénách, plných hnusných Formelínů a Zordů, které vypadají hůře než ze seriálu, to jsem nečekal. Trikově na nejlepší ligu vůbec nemá, místy jsem chtěl raději přivřít oči. Nakonec rozhodně překvapení pojetí universa, nicméně zklamání, co do akce. Mimo jiné Alfa byla opravdu nesnesitelná.......4/10 ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)
  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama