Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (415)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Blbina, která zafunguje asi jenom na lidi, co někdy viděli alespoň jednu episodu původního seriálu, ale to nejpozoruhodnější na tom je, že někdo skutečně dostal nápad dát takovej rozpočet na celovečerák o něčem, z čeho původní cílovka dávno vyrostla, a současná o tom nikdy neslyšela lol :D. Rita ale mohla být vtipnější. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najnovšie Power Rangers: Strážcovia vesmíru sa nás v úvode rozprávania snažia navnadiť, že budú akční, cool a moderní. Potom ale upadnú do určitého melancholického módu, ktorý nás núti sa netrpezlivo vrtieť na sedačke. Vo výsledku tak dostaneme jednu modernizovanú epizódu seriálu, ktorú tvorcovia natiahli na nezmyselných 124 minút. Nehovoriac o tom, že bojový pokrik "morfujeme" a "dinovozítka", boli očesané o svoje čaro. Násilné zaradenie pôvodnej seriálovej melódie výsledok veľmi nezachráni. Po vizuálnej stránke je zmena viditeľná na prvý pohľad. Narýchlo nastrihané tričká vystriedali prepracované kostýmy a miesto chatrných, na kolene vyrobených monštier sledujeme podarené CGI triky 21. storočia. Inak sa toho až tak veľa nezmenilo a v samotnom základe dostávame to, čo nám ponúkala aj pôvodná seriálová séria. Ale to, čo fungovalo vtedy a cca na dvadsiatich minútach, v kinách nemá veľmi šancu uspieť. Navyše ako sa dívame na prisprostlých pubertiakov (z každej rasy jeden, aby nás liberáli neukrižovali) a hodinu a 20 min nie a nie prísť morfovanie. Sledujeme len normálne deti v puberte čo sa čudujú že vedia vysoko skákať a so Strážcami vesmíru to nemá nič spoločné. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

samozřejmě, že je to neskutečná ptákovina, ale při troše soudnosti nemohl člověk ani nic jiného očekávat.. s vypnutým mozkem jde vlastně o relativně sympatickou oddychovku, která sice nudí během prostřední pasáže a následně zase příliš nepotěší ne zcela zvládnutým akčním finále, ale po jejímž skončení jsem se stejně přistihl, že bych si z fleku pustil další díl.. nostalgické 3* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Solidní teenagerská pohádka o důležitosti sociální interakce, která chce být zlatou střední cestou mezi 13 Reasons Why a Transformers, jenže jí k tomu chybí knižní předloha na jedné, a prachy na triky na druhé straně. Vznikl tak jakýsi nekoherentní hybrid plný špatných (ale kupodivu i dobrých!) scének ze života pomatených středoškoláků s velikou zodpovědností, kteří hledají záchranné existenciální lano mimo zažitou realitu. Wow. Je až s podivem, kolik přesahu se do pitomého béčkového výplachu podařilo narvat. Bavil jsem se stejně často, jako nevěřícně kroutil hlavou. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za efekty, jinak všechno, ale fakt úplně všechno naprosto špatně. Trapnej humor, směšnej "děj", tragickej scénář, nesympatičtí hrdinové a naprosto nezvládnutá režie. Chápu lidi, co daj ze vztahu k Power Rangers z mládí tomuhle výtvoru klidně i 3 hvězdičky nebo jim zrovna tenhle film padnul do nálady (protože přiznejme si to, na kravinu máme náladu občas každej), ale soudnej člověk tomu přece nemůže dát víc a potom se s klidným svědomím dívat na filmy podobnýho ražení, ale už na úplně jiným filmařským levlu, a dát jim stejný hodnocení jako tomuhle braku. *Není míněno jako urážka pro vysoko hvězdičkáře, spíše jako nepochopení z mé strany, děkuji za pozornost.* ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama