Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 3

Recenze (416)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Noví "Power Rangers" jsou zprvu ne úplně tragická super hrdinská teen blbina (***), která se však v poslední třetině změní v cosi, co nelze nazvat jinak než "cringe" (*). Vynechání Zeleného/Bílého strážce bych ještě zvládla, stejně tak bych zvládla absenci ústřední seriálové  znělky, finální bitka připomínající tvorbu studia The Asylum už je ale přeci jen trochu moc. Devadesátkový seriál byl taky cringe (cringe jako prase), ale na rozdíl od tohohle mišmaše se tím od první vteřiny netajil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rád jsme zavzpomínal na časy, kdy moje generace ulítavala na kultovním brakovém seriálu. Nové fanoušky film nezíská, ale jako spouštěč nostalgie to bohatě stačí. Navíc raději sleduji chybující a o sobě pochybující teenagery než neporazitelné lidské zbraně hromadného ničení. Když zazněla legendární znělka, tak mě zamrazilo jako dlouho ne a to měl ještě přijít na řadu Megazord. Go Go Power Rangers! ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Místy zaujme nápad, místy zabrnká nostalgie. Ale pokaždé je to ubité amatéřinou scénáře a diletantskou režií, která neumí ani gradovat akci, jež se vejde za nehet. Banks příšerná (ve špatném smyslu slova) a celé to svojí rozbředlostí, stáním na místě a absencí druhého aktu příliš připomíná reboot Fantastické čtyřky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O tématice Power Rangers mě nebylo nic známo. Šokuje mě do jisté míry fakt, že je to vlastně celé úplně stejně pitomé jako dnešní komiksárny. Extrémní pokles kvality oproti například často vychvalovanému Marvelu jsem nezaznamenal. Přestože film není dokonalý a je to vlastně hodně dětská kravina, snaží se tvářit sebevědomě. Vlastně kdyby vznikl druhý díl ani by mě to nějak extra nevadilo. Jak jsem poznamenal, ročně vzniknou i nepovedenější komiksárny, taková Fantastic Four by mohla klidně i Rangerům závidět. 55% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jste-li, či byl-li jste (ano, satanžel to většinou není léčitelné ani koňskými dávkami antikokotik), nevkusný náctiletý potrat hajzlbáby a řidiče hovnocucu, je tenhle o dvě ligy horší hybrid Fantastické sračky, Bamblbýho a Ninja Mentals pro vás jako stvořený. Už devadesátkový seriál byl naprostým dnem homixovo – hračkářské žumpy, od té doby se zjevně nic nezměnilo, a to včetně efixů na úrovni Chobotnic z druhého patra. Tudíž i zde pubescentně uvědomělá partička důkladně progelovaných multikulti týn buzíků a hormonálně rozhozených zpruzených barbín ve sdružených barvách Benetonu dle scénáře, za který by se nemusel stydět ani certifikovaný mongoloid, zase trapně potírá agresivní krávu s premenstruačním syndromem jménem Rita a retardovaně kungfuje její kameňáky, aby sprasila Zeměplacku a vy jste si měli u čeho bezduše mačkat jebáky, týrat domácí mazlíčky, mohli se dementálně ztotožňovat s některým z těch hloupých, povrchních, popkulturně degenerovaných bezcharakterů a příliš vám to nezavařilo míchu. Perníkovému tátovi očividně došly prachy na drogy, že zaprodal xicht něčemu tak sofistikovanému. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama