Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 6
USA, 2019, 130 min

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Nevka

Takže podle všeho se film odehrává po Endgame, pokud můžeme věřit vyjádření Pascal. 

"“And we are starting now the next one which will start a few minutes after Avengers 4 wraps as a story,”"

na příspěvěk reagoval Ratemus, Nevka, Nevka

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Já jsem za velkolepější akci rád. A stále to působí dost originálně, protože se to odehrává na různých lokacích, které v Hollywoodu moc člověk nevidí.. a má to docela neznámé záporáky (hlavně ti Elementálové jsou zcela neznámí). A do toho nějaká lehká špionážní příchuť díky Nickovi, což je taky fajn. 

na příspěvěk reagoval DJ_bart

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Viděl jsem dobře Snadmana, Hydroman a ten v tom černém obleku byl taky záporák nebo to je jiný oblek Spidermana? 
Jinak Mystero vypadal dobře, ale ty jeho kouzla vypadají sakra moc jak Dr. Strange 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

No, no, no... Jak to formulovat... Začátek (v podstatě první polovina) byla parádní - z počátku jsem si myslel, že se bude opět jednat o žánrově odlišný film, poté celková kvalita a nadšení začalo upadat... Akční stránka mi přišla vcelku nevhodná, až moc přes čáru. Neakční civilní scény budou jako vždy špičkové, ale čekal jsem něco diametrálně odlišného - něco více komornějšího, skromnějšího, co se nebude tak moc předvádět, akce typu Winter Soldier apod. Akce se mi zdá jako od DC - maglajz všeho možnýho dohromady. Chtěl jsem vidět něco poměrně nečekaného, avšak jsme dostali pouhý standard... Jake Gyllenhaal vypadá celkem směšně... Mimochodem: doufám že se jedná o prequel. A záběr z Karlova mostu potěšil.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Taky jsem tomu nevěřil, ale ten Tony mi moc nedá spát. Proč by to říkal jen tak? Navíc se jedná o poslední film, kdy má Disney a Marvel smlouvu na Spideyho. Pokud chce Sony cuknout, tak by tohle mohla být cesta.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Nevka

Zajímavé, jen mi (ačkoliv s Ant-Manem 2 to udělali taky) nesedí, že se něco bude odehrávat před IW už po premiéře Endgame. Ale tak, je to možný, že to tak bude. 

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

TheDarKnig , mm13

TheDarKnig: To si myslí všichni, ale tohle Tonyho prohlášení z Q-Ship: "It isn´t Coney Island or Field Trip." (či jak to bylo) mi potvrzuje mou domněnku. Coney Island je konec Homecoming, a tohle je Field Trip. Mohlo by to konči začátkem IW, kdy se vracejí právě autobusem. Ale tam Peter myslím řekl jiný důvod cesty.

 

mm13: Podle mě Spider-Sense věděl, že mu nehrozí od Nicka nebezpečí.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Blackhand47

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

však Mysterio působí jako Doctor Strange, z alternativní reality, ten jeho kostým a schopnosti.........vypouští páru, zelenou páru. 

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

A stojím si za názorem, že je to po Homecomingu a Tony nám to v IW prozradil :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a samozřejmně Flash Thompson největší a nejvěrnější fanoušek Spider-Mana, který nezapomene slovně urazit Petera......tedy Spider-Mana  

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama