Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 3

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (458)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iritujúca kravina s dávno prevareným konceptom, pri ktorej pozeraní mi bolo asi tak trápne ako pri čítaní komentáru ZlobivéhoFénixe o tom, jak jsou horory letos úspěšné... No ohromně, až ma z toho asi odjebe! Ale možno som už na toto všetko mentálne starý a neochotný privierať oči nad zomierajúcim žánrom a novorodeneckými komentármi. Ledva za dva. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Studentka Tree tak trochu často roztahuje nohy, možná je to tím, že přišla o mámu, možná tím, že je součástí povrchního univerzitního spolku, každopádně musí rychle vystřízlivět, aby dokázala vyzrát na vraha a ještě se stát lepším člověkem. V podstatě variace na komediální klasiku Na hromnice o den více. A prostě oddechová kravinka. Nic víc, nic míň. Hororový žánr, i když jde spíš o takový guláš, si s tématem časové smyčky nikdy ještě úplně nezanotoval. Pár lekaček, místy slušná atmosféra, jinak ale blbina s nemastně natočenou akcí, která se nemůže opřít o pořádný scénář. Ten těží z dávno proklepnutého tématu nekonečné smyčky, jinak ale selhává každých tucet minut. Namyšlené děvče se probouzí v cizí posteli, netuší, která bije, pozuráží kdekoho, chystá se na narozeninovou párty a nakonec zemře. Samotné odhalení dotyčného v masce je, no, nijaké. Vrahem mohl být kdokoliv. Mile přehrávající Jessica Rothe nikdy nebude blonďatým Billem Murraym, každopádně každé ráno se probudí s novými informacemi, jenže ne vždy je dokáže využít a trestuhodně se nepracuje ani s tím, že se na ní projevují zranění z předchozích mordů. Prostě všude jsme skončili tak někde na půli cesty. Ani rating nedovoluje si pořádně dovolit. Což je škoda. Stejně jako fakt, že se tvůrci mohli vyřádit s tím, jak dotyčná každý večer zařve. Naštěstí občas mile sklouzneme do sebeparodické roviny. A zmiňovaná Rothe dle mého nehraje vůbec zle. A vypadá zatraceně dobře. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna kráva a ta nám každé ráno vstává do svýho posledního dne, aby byla znova a znova a zas zabita maskovaným killerem. S počtem sejmutí se z nesympatický píči stává sympatická píča který dochází jak je nemožná, takže jsem jí pak trochu i fandila. Každopádně kdo vraždí jsem, Buddho div se, opět uhodla a rovnou přiznávám, že jsem hlavní pipině fakt záviděla. Moci prožívat jeden a ten samej den pořád dokola by pro mě byla dokonalá zábava. Mohla bych s klidným svědomím sejmout každýho kdo mě sere a to s pocitem, že den na to po mně nikdo nepůjde. Takhle musím pořád zametat stopy a vysvětlovat kam mi mizej sousedi...no hodně věcí by mi to ulehčilo. Pipině ale ne, sic může prdět na rande a hrát si na věštkyni ale beztak jí to začne srát a tak se snaží dostat killera dřív, než on dostane jí. A to je jak se zdá nad její síly jelikož killer povede asi 20-0. Koho zajímá, jestli bloncka získá alespoň jeden bod, ten ať mrkne na tuhle celkem vtipnou hororovou ptákovinu ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Dost nesympatické obsazení i hlavní hrdinka (byť po té osobnostní proměně už je na konci celkem fajn), vcelku mě to ale bavilo. Místy je to tak blbé, až je to zábavné, a ten ústřední nápad s opakováním jednoho dne je prostě super, i když je vykradený odjinud. Nejvíc mi ale tam ale asi vadilo to, že se tam nevyskytuje myslím ani jedna hezká holka (tehdy 29 letá Jessica Rothe mi navíc pro roli vysokoškolačky přišla poněkud stará). Skautův průvodce zombie apokalypsou se mi vcelku líbil a tenhle Landonův novější film mi přijde veskrze srovnatelný, ten týpek se evidentně v téhle nenáročné produkci našel a nemám potřebu ji hejtovat, byť dvojku už si - po zhlédnutí traileru - raději nechám ujít. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Na hromnice o den více kombinovaný se Stáhni mě do pekla kombinovaný s Mystery Spot, kdyby Bill Murray byl jako čuran zcela nenapravitelný, Stáhni mě do pekla zcela křečovitě nevtipné a emocionální obsah v Mystery Spot zcela nezasloužený. Protagonistku ojebat jateční pistolí, děkan. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Pôvodná maska navrhnutá americkým dizajnérom Tony Gardnerom bola s tvárou prasaťa, a teda motívom, už použitým v sérií Saw. Gardner, ktorý sa v deväťdesiatych rokoch podpísal pod inú slávnu sériu, Vreskot, pre ktorú napísal slávny kostým zabijaka, však neskôr prišiel s nápadom detského kostýmu aký aj zrealizoval do finálnej podoby. Masku mal režisér Christopher Landon vyskúšať v kancelárii a vystrašiť ňou miestneho pracovníka, čo sa aj podarilo a režisér vedel, že je pre potreby filmu tá pravá. (WalterIK7)
  • Keď Tree (Jessica Rothe) uteká pred vrahom a narazí autom o prekážku, v nasledujúcich scénach nie je na aute viditeľné akékoľvek poškodenie. (giaruj)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama