Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (108)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po jedničke som čakal slabšie pokračovanie. Výsledok mi príde lepším, čo som videl pri debute. Síce príbeh je klasický so všetkými klišé momenty, ale za to tie jemné, trefné malé vtipy a komické situácie to zachraňujú. Na odpočinok / na jedno pozretie, pri ktorej na animák nemáte veľké nároky, to bude akurát dostačujúci. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne to je zhruba na urovni prvniho dilu, ale u jednicky jsem se precejen bavil asi vic. Tohle je uz trochu takova nastavovana kase s lehce stupidnim pribehem, ten treti ostrov je proste takovej navic. U jednicky byla nejvtipnejsi uvodni cast pred utokem, tady je bohuzel zacatek lehce utahanej a trochu nudnej a chvili tak trva, nez se to vse rozjede, ale i tak se to pak rozpada na jednotlivy sceny, tu vice, tu mene vtipny a sem tam se najde par brutalnich foru. Hrdinove jsou opet banda sympataku, animace prijemna, hudba fajn, takze ve vysledku v zasade spokojenost, ale znovu uz to asi videt nepotrebuju. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

choze 

všechny recenze uživatele

O fous slabší než jednička, ale pořád pohodové a prošpikované prověřenými popinami. Nepřekvapí, že se z bývalých nepřátel stávají spojenci proti nové hrozbě, ale zápletka se posunula od "from zero to hero" k zajímavější Ruďákově snaze udržet si za každou cenu status hrdiny a zůstat tak milovaný ostatními, a poselství zase k oslavě týmovosti a táhnutí za jeden provaz. Plus se tentokrát jede ve špionském módu (sestavování týmu, gadgety, infiltrace záporákova sídla v ostrovní sopce...). A opět je nejlepší vtipem vtip o močení. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nejde hodnotit objektivně. Kvalitativně je to horší jež jednička, ale po stránce vtipu naopak tak o 3 levely výš. Je to taková blbost, občas i parodie, ale kupodivu prostě nezklouzává do bizáru a působí hrozně mile. Angry Birds se taky tentokrát svezli na vlně retro songů, a to tak, že to film pozvedá do výšin, protože takovouhle prču u známých hitovek jsem nezažil. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama