Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 1

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (143)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle se zdá, že Stoneovi regulérně jeblo....počkám ještě na jeden a pak se rozhodnu, zda dám jeden bodík a nebo rovnou odpad...výstižný komentář - Petr1Angelov..........Tak jo...hned začátek 2 dílu mne utvrdil v tom, že sledovat dále tu monotónnost až servilitu rozhovorů nemá vůbec význam. Je k zamyšlení, kde se bere ta fascinace západních salónních levičáků a některých intelektuálů všelijakými bizarními satrapy, kterým by nejlépe slušela klec u mezinárodního soudního tribunálu v Haagu. Ale jo - bodík za místa, kam se normální člověk jen tak nepodívá... ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Nic nového jsem se z rozhovorů prakticky nedozvěděl, ale jsem moc rád, že něco takového vzniklo. Není se čemu divit, že u toho byl zrovna "truthseeker" Oliver Stone, který má za sebou už několik seriálů a filmů zaměřených proti americké tyranii a snaze o světovládu. Trochu mi zde chyběly nějaké "zajímavější" otázky (třeba i nějaké konspirační a ty o klimatu), hlavními tématy jsou zde hlavně Ukrajina a postoj k USA. Doporučuji hlavně pro lidi, kteří jen hltají americká média, aby si trochu poupravili pohled na tohoto velkého politika. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Nemám problém ztotožnit se s názory v tomhle dokumentu. To co mi vadí, že to je fakt strašná nuda. Stone jde Putinovi hodně na ruku, otázky vybírá pro diváka dost nezajímavé (spíš to vypadá jakoby je vybral sám Putin), a pokládá je sofistikovaným stylem našich sportovních redaktorů. A takové ty scény, kdy se spolu např. dívají na Dr. Divnovlásku, působí hodně vychtěně a křečovitě. Určitě jsem čekal, když ne mnohem víc, tak rozhodně něco jiného. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chvílemi nudný koupený zápas, v němž Putin kope za Rusko a Stone za Putina. 1) Je dobře, že takové dokumenty na vysoké řemeslné úrovni vznikají. Doplňují spektrum politických pohledů a manipulací zase z druhé strany._____ 2) Film je primárně určen americkému publiku. Stone se snaží proniknout clonou americké propagandy a dělá to z našeho pohledu chvílemi až úsměvně nešikovně či průhledně. Je třeba ovšem brát na zřetel, že běžný americký divák se k jiným, než mainstreamově orientovaným prorežimním informacím nedostane. Naše specifická historická zkušenost s mocnostmi nám dává přece jen více nadhledu._____ 3) Charismatický 65letý Vladimír Vladimírovič Putin je nebezpečný právě svým distingovaným vzhledem, vytříbeným projevem a nesporně kvalitní propagandou, která ho obklopuje. 71letý Oliver Stone hraje podle Putinových pravidel. Jeho opatrnost ve formulování otázek, potencionálně Putinovi nepříjemných, hraničí až se servilností. Pravda, ve čtvrté části Stone přitvrdil...lehce._____ 4) Těším se na vrchol Stoneovy investigativní žurnalistiky - rozhovor s Kim Čong-unem. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy dokument... treba to povedat tak, ze Vladimir Vladimirovic je rozporuplna osobka. Rozhodne mu netreba vsetko verit... v dokumente je par veci, ktore realite az tak neodpovedaju a samozrejme je to kapek jednostranna zalezitost. Na strane druhej je fakt, ze Rusko vytiahol z prvotno pospolnej spolocnosti niekde vyssie... je treba brat v potaz aj fakt, ze Rusko nie je nejaka vyspela demokracia, kde sa daju aplikovat podobne principy ako v zapadnej Europe. Takze ja na nejake obmedzovanie ludskych prav a potlacanie, mierne povedane kontroverznej, opozicie zo strany Putina nepocujem. Pokial ide o rozjebanie blizkeho vychodu, tak s Putinom maximalne suhlasim. Za toto vinim mierotvorcov z USA, ktori rozjebali pomerne liberalne moslimske krajiny a zapricinili tak vznik konzervativnych kozojebov co radi rezu hlavy, odpaluju sa na uliciach a vyhlasuju vojnu civilizovanemu svetu. Mierotvorcovia totizto zase opominaju fakt, ze nie kazda krajina presla rovnakym vyvojom. K demokracii sa musi dospiet...neda sa nanutit a uz vobec nie v krajinach, kde lider musi byt respektovany a zaroven obavany vodca, ktory dokaze krajinu udrzat jedinym sposobom a to sposobom maly dvor a velky bic. Ked sa toto narusi, tak sa zrazu vyprofiluju krvilacni skurvysyni. Takze hoci som v mnohych veciach v tomto dokumente skepticky a Putinov nevinny vyraz je miestami usmevny, stale Rusko a osobu Putina povazujem za poslednu bastu, ktora drzi akusi rovnovahu vo svete voci imperialistom z poza mlaky. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Oliver Stone viedol interview s prezidentom Vladimírom Putinom v období dvoch rokov na rôznych miestach akými sú Kremeľ, Soči, alebo Putinova rezidencia v Moskve.
    (DrSKusa)

Reklama

Reklama