Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Další feministický snímek, který Vám to vtlouká do hlavy od první minuty a vůbec to není hezký. Já věděl, že tenhle film bude sračka už od začátku ale tohle jsem fakt nečekal. Ani jedna dobrá akční scéna ani jedna scéna dávající smysl. Zápornou postavu prokouknete hned na začátku a pak jen koukáte jak Vám umírají mozkové buňky. Hlavní trojice jsou sice hezký baby ale proč to muselo dopadnout takhle to teda netuším. Už nikdy více. 15% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, tak andílci z roků 00 a 03 se tak vážně nebraly. Tady holky si hrají na MI, a kdo ví co ještě, ale s tím rozdílem, že to nefunguje. Žádná sympatická postava, humor, převážně od Kristen, nefunguje, a akce s příběhem - nic zajímavého a převratného. Celkem jsem zklamaný. Původní andílky nemám nějak zvlášť v oblibě, ale dalo se na to s nadsázkou koukat. A hlavně tamty herečky byly sympatické a vtipné. Zde ani s velkou mírou nadsázky to nejde. Hrůza. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne snad že bych byl nějak extra velký fanda předchozích Andílků,ale oproti tomuhle je to hotové mistrovské dílo.Už trailer naznačoval,že nepůjde o nějaký světoborný kus,ale realita předčila všechna očekávání a noví andílci jsou snad nejhloupější a nejméně zábavný film,který jsem viděl za posledních možná i několik let.Akční scény jsou nevýrazné a některé nedávají moc smysl,humor nefunguje a zápletka je slabá i na podobný druh filmu.Nepomáhá ani fakt,že se film bere extrémně vážně ve vší té extrémní girl power,kdy muži jsou tu buď jen jako záporáci (kterým se navíc nedá moc věřit jak moc jsou evil),nebo úplná paka.Chápu,že se Elizabeth Banks snažila,ale stvořila naprosto nefunkční a zbytečný film,který ale není hloupý natolik aby bylo zábavné ho sledovat...20% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Stejné feministické hovno jako Kód 355. Jako Kód. Jako -kod- ko ko.. kokokodák. Opět takový ten až karikaturní aktivismus jako že všichni muži jsou zlí, všechny ženské jsou kladné a nefalšovanou parodií už pak byl "voice simulator"-  tedy, že Charlie je vlastně ženská. Tvl to je jakoby tvůrci prostě CHTĚLI, aby to propadlo a dostalo od lidí sadu, to už hlava nebere toto. Krom toho jsou ty ženské hrozně držky, ten třetí nový andílek byla hrozná tlama. Málem jsem vybuchl smíchy ve finále, kdy se všichni zlí chlapi váleli na zemi a začal prostřih na ostatní ženské, co stály opodál. Držka - střih - tlama -střih - ultradržka -střih - megatlama... Stydím se, že to píšu, ale zlatí Andílci s Barrymore, Diaz a Liu. Tam byly za záporáky i ženské a byť to bylo totálně pitomoučké, něco se tam stále dělo, byla tam přestřelená akce, co zabavila minimálně v negativním slova smyslu. Tu není skoro nic, aby se nad tím člověk zlomyslně bavil, neskutečně prázdné. Zasloužený propadák. Aktivisticky tlačená pitomost. Tlačená pitomost. ..čená pito... ..ená pi... ná..pi - ná pipipipipi. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama