Reklama

Reklama

Dvojitý rande

  • Velká Británie Double Date
Trailer 1

Obsahy(1)

Seznamte se s roztomile neškodným panicem Jimem, kterému dívky nahánějí hrůzu. Kvůli zarputilému přesvědčení, že musí přijít v předvečer svých třicátin o panictví, však společně se svým namyšleným kamarádem Alexem podlehne krásným sestrám Kitty a Lulu, které se rády nechávají balit na baru a noci tráví s muži ve svém starém sídle. Přesto jsou stále panny a o svůj stav rozhodně nehodlají přijít. Své panenství si totiž schovávají pro jinou příležitost, k níž budou noční návštěvníky také potřebovat – nejlépe mrtvé! Vrznout si ještě nikdy nebylo tak zatraceně těžké. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Horory ani komedie z Velké Británie, ale tohle se vážně povedlo. Na hlavní čtveřici se dívalo dobře, Dannymu, role panice sedla jako hrnec na prdel a Kelly je opravdu sexy kus. Má to skvělou atmosféru, úvodní ubodání fakt výborný a závěrečný fight velice povedený. Možná se to v průběhu táhlo, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Bavil jsem se, doporučuji. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čierna komédia u ktorej krvavý a akčný humor skutočne funguje. Štvorica (v zložení sexy kosť, sexy hlas, zrzavá trapka a sebavedomá trapka) zažila divokú noc. Pobavil som sa, minutáž zvolená ideálne, herci neokukaní. Vrcholom bol určite súboj medzi Alexom a Kitty. Film o ktorom sa nehovorí, ale zaslúžil by si to. Nie je to diamant, ani zlato, ale jeden príjemne divný večer Vám zaplatí a ešte zostane aj na kondomy. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

První třetina mě nijak zvlášť nezaujala, ale jakmile se hlavní hrdina dostavil na narozeninovou party, začal jsem se smát a už mě to nepustilo. Vše pak gradovalo v opuštěném sídle obou sester parádní rvačkou. Vedle všech šíleností protkaných anglickým humorem potěší i herci na čele s Kelly Wenham, která je doslova brutálně sexy. 70% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Double Date vnímam ako britskú odpoveď či variáciu na o rok staršiu Noc Panica, ktorá síce zďaleka nie je márna, obsahuje niekoľko správne uletených momentov a väčšinu minutáže ma bavila, v miere šialenosti, úchylnosti či odpornosti však spomínanému španielskemu kúsku môže len ťažko konkurovať. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Odľahčená, čierna komédia, postavená na pomerne originálnom, maximálne prihlúplom príbehu, ktorý mne osobne hneď od úvodu nesmierne sadol. Mám rád britský akcent a ešte viac ten ich “suchý” humor, takže za mňa palec hore. No, a i keď je toho z hororovej stránky, v ponuke akosi pomenej, Ja som sa bavil a vrelo odporúčam. Krvavé jatka však neočakávať .. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama