Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2022, 6 h 54 min (Minutáž: 46–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Nina Hoss, Peter Guinness, Alexej Manvelov, James Cosmo, Betty Gabriel, Michael Kelly, Michail Safronov, Adam Vacula (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve 3. sérii seriálu Tom Clancy’s Jack Ryan závodí Jack s časem a křižuje Evropou, aby zabránil nebezpečné frakci ruské vlády obnovit sovětské impérium a rozpoutat třetí světovou válku. (Prime Video)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (56)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jako   První 4 díly nejlepší komedie co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Ani nevím co všechno na českých reáliích dřív vyhlásit. Takhle se cítí Mexičani při všem přefiltrovaném, kde se všichni jmenují Hector?   A ani dějově to moc nedávalo smysl Poslední 4 díly byly místy super, akční, mělo to spád. Ale scénář kolem a kolem největší zoufalost co jsem viděl. A to mám první 2 řady docela rád. Jestli o tom někdo uvažuje, tak jedině z důvodu pobavení. Vlastně ani nevím jak to ohodnotit. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejslabší série..Paradoxně i přes české reálie jsem se minimálně pěti díly hořko prokousával a pořádně mě bavilo až finále. Překvapilo mě, že ještě bude čtvrtá řada, myslel jsem, že třetí bude po těch letech finální, tak snad se inspirují kvalitativně u té první ať má být Jack Ryan v podání Krasinského na co pyšný.. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná séria, perfektná. Dokonalý studenovojnový staromilský konflikt medzi USA a Ruskom s perfektným zapracovaním Českej republiky. Jasné, pri dnešnej situácii človek takmer zažíva DejaVu pri sledovaní, tie podobnosti s reálnym svetom sú fakt že zaujímavé, napr. Česká prezidentka ála Čaputová (blondýnka s dlhými vlasmi, samozrejme tam podobnosť končí), zmienky o Ukrajine a podobne. Samozrejme potom sa to rozbehne inak, tie intrigy, postavy pred aj za oponou, zdánlivý koniec dve časti pred koncom, aby sme následne dostali nervydrásajúci záver, ktorý mi pripomenul tie najlepšie snímky s Ryanom na filmovom plátne. Veľmi dospelý a veľmi atraktívny seriál, ktorý fakt stiera rozdiely medzi VOD a kinom na minimum. Bavilo ma to od prvej minúty po poslednú a postavy tu boli aj charakterovo aj castingovo fakt vynikajúce, okrem hlavného tria (Ryan, Greer a November) fakt sadla najmä postava Luky, doslova som hltal všetky tie veci, ktoré predo mňa tvorcovia predostreli. Ešte jedna posledná séria a máme koniec éry Krasinského a už teraz mi to bude nesmierne chýbať. Odporúčam všetkými desiatimi a nechápem, čo čakali od toho tí, ktorí tomu dali tak slabé hodnotenia. Chápem, že v druhej sérii v Rambo zakončení človek možno čakal aj tu niečo podobné, ale toto je dokonalý špionážny politický triler, presne ako filmové verzie s Fordom, Baldwinom či Affleckom. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Český element, který je v této sérii zastoupen poměrně velmi výrazně je docela osvěžujícím prvkem, ale nemůžu se ubránit, že zejména prostřední pasáž je taková nijaká, moc postav tam vaří z vody, pak se to zase rozjede i když při závěrečným "nerváku" se mě možná až příliš vybavoval Hon na ponorku. A vlastně celý náměť už to byl miliokrát, takže ve výsledku jen běžný celkem kvalitně natočený ačkní seriálek. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.Série: Střední východ/Islám- Pecka. 2. série- Venezuela- Pecka. 3. série- Rusko- NUDA. Celkem aktuální téma, ale téměř vůbec mě to nebavilo. Akce tu je strašně málo ( fighty téměř žádné), nic k zapamatování. Hodně politikaření, zrad a keců, jenže tohle není GOT ani Rod Draka, takže to na mě absolutně nefunguje a celou sérii jsem odzíval a měl velké problémy dokoukat do konce. Terminal List s Prattem byl teda tak o 3 levely výše snad ve všech směrech ( příběh,akce, tempo, militařina). Za mě sotva průměr. 5/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Ve vícero epizodách se objeví chybná SPZ České republiky. Poprvé je to v epizodě Sokol (2022), když česká prezidentka přijede za svým otcem na chatu. SPZ na vozidlech jsou ve formátu 4 první čísla, pak STK nálepky a pak 3 čísla. Ve skutečnosti je to naopak – 3 vs. 4. (Ace.A.T.L.)
  • Filmaři se dopustili chyby, když policejní motocykly ve snímku představují civilní verze s viditelně přidělanými majáčky a levnými polepy. Originální policejní verze tohoto motocyklu je jednomístná, má speciální ochranné rámy, jiné kufry a vzadu teleskopický maják. (Aneter)
  • V čase 38:12 můžeme vidět, že se jedná o vlak Českých drah. (Ondrej.Strna)

Reklama

Reklama