Reklama

Reklama

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké  invaze. Ale když se přiblíží k svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (404)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POSLOUCHEJTE. DĚLAJÍ TAM NĚJAKÝ POKUSY NA LIDECH Z VESNICE! PÁLEJ JE PLAMENOMETAMA A ONI SE POŘÁD HEJBOU…“ /// Než se naděju – půl hoďky pryč. Což mě mrzí, páč je to super. Hodně války, ale prej se začne i strašit. Vesnice plná nácků strach nenahání…. tak možná ta nemocná teta. Nebo že by tajná laboratoř? Bohužel, další špatná zpráva – s tím strašením, to není tak horký. Když se tihle hanební pancharti dostanou k jádru pudla, zbejvá půlkhoďka na předvedení nějakýho toho panoptickýho monstr hnusu. Ovšem spíš vynikaj toporní herci a plytkej scénář. Příšer je poskrovnu… takže místo zajímavý gradace s nadhledem, je tady taková, slušně rozběhlá… ale furt jen a jen tuctovka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co předcházelo vylodění v Normandii. 2.) Nevím, co teď dělá J.J. Abrams. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niekomu zjavne nestačí, že druhá svetová vojna bola sama o sebe dostatočným hororom, musí ešte ukradnúť aj názov operácie a vymyslieť si zombiekov, aby to bolo vraj strašidelné. Pritom by možno stačilo pár záberov na echt nacistickú tvár a ten strach by bol reálnejší. Ale spájať Walking dead s vojnovým filmom je naozaj veľmi smiešne. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet, s ktorým by sa krásne pomazlili slávny brakoví majstri Made in Italia, v na takúto príležitosť odhodlaných rokoch 80. No ale keďže sme v 21. storočí a J.J. Abrams ako producent nieje žiadny béčkar, tak sa to všetko obalilo do áčkového módu, kde je remeslo náležite vidieť. Nieje to síce až taká podprahová zábava, guilty pleasure v podaní starých gorefestov, ale je tu cítiť lásku k tomuto žánru. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Totálně našláplá řežba, která ani trochu nenudí. Ve své podstatě je Overlord béčko jako prase s přesně takovou zápletkou, jakou od filmu tohoto typu čekáte – je to ale tak skvostně natočené, navíc s výbornými efekty a intenzivním tempem, že vás to prostě musí strhnout. Potěší i míra brutality, která se rozhodně nedrží při zemi, ale naopak je vyhnaná do extrému. Postavy nejsou bůhvíjak propracované, ale jsou dostatečně sympatické, aby mi na jejich osudech a počínáních záleželo. Jako akční horor to funguje na výbornou a řadím to mezi naprostou špičku daného žánru – v tomhle směru na nic lepšího jen tak nenarazíte. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že film využije obsazení neznámých hereckých tváří, aby překvapil tím, kdo bude hrdina, kdo zemře a kdo přežije (jestli vůbec někdo), ale bohužel - role byly jasné po pár minutách. Následovala skoro třičtvrtěhodina víceméně nudného nebo dost obyčejného čekání na to, proč jsem si Overlord vlastně pustil, a potom už, ano, vcelku zábavná přehlídka praktických krvavých efektů, která ale byla komornější než by se mi líbilo. Vůbec nevadí, že jsem Overlord neviděl v kině, televizní obrazovka je tak akorát. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu bylo použito daleko více reálných efektů, než bývá u filmu zvykem. Důvodem bylo, že tvůrci chtěli adekvátnější a přesnější reakci herců např. na scény s brutálními výjevy. (NiWi)
  • Nanášení makeupu Pilou Asbækovi v jeho znetvořené formě trvalo každý den 5 hodin. (NiWi)
  • Ve filmu nenajdeme žádnou svastiku. Normálně by se našla třeba na zapalovači, kde místo ní byl vyobrazen znak Waffen-SS. (Leopard105)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama