Reklama

Reklama

Keegan-Michael Key a Jordan Peele alias mimořádně populární komediální dvojka se představí v rolích bratranců Clarence a Rella, kteří sice žijí ve městě, ale nemají ponětí, jak to v něm chodí. Když se Rellovo milované koťátko Keanu stane obětí únosu, začne se tahle beznadějná dvojice - ve snaze proniknout do pouličního gangu a získat milovaného mazlíčka zpět - vydávat za nemilosrdné zabijáky. Neuvěřitelně roztomilé koťátko se ovšem stane natolik oblíbeným, že boj o jeho přízeň přeroste ve válku gangů, takže naši dva bezděční hrdinové musí vzít zákon do svých rukou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno moc mě to nebavilo. To koťátko je každopádně luxusní a hlavně za něj dávám ty 2* i když je na scéně jenom okrajově. Zbytek je nuda a křeč. Mě holt tenhle styl humoru kde každá druhá hláška obsahuje slovo negře, až na výjimky moc nebere. Hlavní hrdinové se jakože snaží furt hrozně cool hláškovat, ale moje sympatie si nezískali. Překvapí snad jenom pár celkem drsně odpravených postav střelnými zbraněmi, ale ani to mě nestrhlo. Ps : Pokud nemáte rádi kočky či dokonce zastáváte názor, že mačky jsou zlo, vyhněte se tomu.30% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Key & Peele mají chemii, takže v pohodě utáhnou i celovečerní film. Keanu je taková komediální gangsterka, kde se postavy ústředního hereckého dua vydávají za někoho jiného. Takže v podstatě to, v čem jsou oba herci kovaní. Výsledek je pohodová odreagovačka, porstě takový extra dlouhý skeč z K&P produkce. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kočičí gangsterka na úrovni. Víc se z toho nápadu asi fakt vymáčknout nedalo. Přitom mám pocit, že film funguje jen v momentě, kdy se na scéně objeví koťátko. V tu chvíli se vyšvihne filmařská roztomilost na nejvyšší možnou metu a divák dostane přesně to, co chce. Jenže koťátko je na scéně jen párkrát a o zbytek se starají dva srandisti, kteří jedou hodně specifickej a dost americkej humor a tím tenhle film trošku zabíjej. Vtipnej je, ale jenom někdy. Rozhodně ne pořád. Nicméně si myslím, že podtitulek k filmu by měl být: „Každý kdo se na tento film nepodívá, způsobí, že na světě umře jedno koťátko.“ Takže se koukejte naladit na stejnou kočičí vlnu, ať i Váš obývák přetejká kočičí roztomilostí na úrovni Mňau TV. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Zase případ, kdy musím chválit především tvůrce traileru, protože ten fungoval velice dobře... bohužel tomu tak nebylo u samotného filmu. Roztomiloučká čičina se objevuje minimálně a vlastně ona sama nic zvláštního nedělá, jen je prostě roztomilá. Nejhorší ale je, že i přes to byly záběry a scénky s ní ty nejlepší. Zbytek byla omáčka zvláštního negro-cool-zabijáckýho humoru, který mě moc nebral. A nezachránil to ani zvrat na konci. Díky díky díky alespoň za toho umačkáníhodného kocourka. Nic víc mě totiž u filmu nedrželo. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, tak nejvíc tu fungují scény parodující všechna rasová klišé, na to jsou Key s Peelem prostě nejlepší. Jen škoda, že se tento jejich přístup nepromítl i do scénáře, protože tam se to žánrovými stereotypy přímo hemží a o nějaká překvapení tady divák ani nezavadí. Komedie sice není žádné velké terno, ale jelikož mám ráda oba komiky a taky žeru kočky (ne doslovně), tak jsem si ji více méně i užila. Jen škoda nevyužitého potenciálu, mohlo to být o nějaký ten kočičí chlup vtipnější. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Po závěrečných titulkách přijde ještě jedna scéna. (kellne)

Reklama

Reklama