Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (356)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě praštila do očí reklama a i během filmu se tomu nedalo vyhnout. Dobře, chápu, že se film musí zaplatit a české filmy, komedie zvlášť, již moc našinců do kina nenalákají. Zahráno to bylo dobře, nicméně obsah vnímám jako velkou bídu. Snaha o vtip a nadsázku mě nijak nenadchla, a to už jen proto, že jsem se neubránila srovnáním se Zájezdem, kde mě námět vesměs neuskutečněných sexuálních námluv mezi Účastníky na přímořské dovolené pobavil, tady ale ne. Spíše to hraničilo až s trapností. Jakmile se zde zjevil Marek Vašut jako obstarožní lovec žen, tak mě málem kleplo. Chudák za to nemůže, ale jíst se musí, tak tu roli prostě vzal. Jediné, co mě bavilo a díky komu jsem vydržela až do konce, byla Anička Polívková. Její role sice byla jak přes kopírák Jolany ze zmíněných Účastníků zájezdu, ale jsem za to vděčná. Líbí se mi v nich její nadhled a noblesní humor. To mě moc baví. 2,5* ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

PINOKIO v podobě Polívkové zoufale prahne po mužském potu a hrubým rukám, aby si konečně připadala chtěná a užitečná. A aby to byla správná pohádka, tak si toho svého prince jezdícího sockou do Špindlu najde. A není vůbec podezřelé, že tento alfa samec vykonávající pozici pilota s platem 300 tisíc brutto nemá na leasing, pojištění a hmoty pohonné. 22% ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Lebensbron mě dostal, Špindl spíš otrávil. Je to přesný příklad toho, jak se komedie dělat nemají. Seberu pár klišé, hodím to dohromady, přidám trochu Krkonošského sněhu - zaštěrchám ... Jenže to nefunguje. Příběh sám komický není, dokonce není ani překvapivý, spíš lehce předvídatelný. Nebyla tam žádná komická figura ani komická zápletka. Na holky se dobře koukalo, ale to bohužel na komedii a dobrý film nestačí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)

Reklama

Reklama