Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

Janega 

všechny recenze uživatele

Byť holyvúdskym filmárom v dnešnej dobe je celkom ľahké. Stačí vypnúť svoje kreatívne mozgy a nakrútiť remake alebo sequel nejakého úspešného filmu, potom sa riadne opiť, aby reči "na originál to nemá" a "sprznili klasiku" toľko neboleli. Ešte sa trochu pomodliť, aby to niečo zarobilo a mohli si povedať, že natočili dobrý film a pomasírovať si ego s tým, že ten rýchlokurz filmárčiny sa oplatil. Tentokrát to aspoň nedopadlo tak zle ako som očakával. Predovšetkým sa vyhli sexizmu, vulgarizmom a fekálnostiam, ktorými dnešné americké komédie ovplývajú. Bohužiaľ sa nesnažili ani o kúsok inovácie od predošlého filmu. A nie, výmenu rolí za originálne nepokladám. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na mě vykulené oči Anny Faris nefungují. Naopak - je mi neskutečně nepříjemná :D Film je ohromně předvídatelný a je to sladký, jako marmeláda. Ale chtěla jsem vypnout u cvičení a docela jsem se pobavila :D Průměr, který mi přinesl plno myšlenek na to, jak se mám já, jak se mám boháči a za kolik bych prodala tu loď za 60milionů :D ()

Reklama

Ezis 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak romantická komedie, spíš pohodová rodinná komedie. Na romantickou komedii to nemá celkem žádnou gradaci - je hodně vidět, že režisér dělá spíš seriály než filmy, protože je to dlooouhá série příhod, ne klasický celovečerní film. Ale motiv latinskoamerické menšiny je zajímavý a neotřelý, vytváří prostor pro spoustu dobrých vtípků a Eugenio Derbez je taky super. Byla jsem ráda, že tvůrci obsadili mexického herce, protože filmu dodal novou příchuť, už jenom tím, že to není hezoun, má přízvuk a originální způsob projevu, nemá americké manýry. Anna Faris mu úplně nestačila, ale jinak se k němu skvěle hodí, takže jsem neprotestovala. Škoda jen, že jsme víc neviděli nádherné lesnaté tichomořské pobřeží Kanady (tam se film natáčel). Ale protože se velká část filmu odehrává na pláži a na lodi, můžu ho doporučit celé rodině o nějakém dlouhém zimním večeru pro navození příjemné letní nálady. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez v podobné roli jako nedávný Latin Lover a celkem mi tenhle mexický chlapík sedí, jen Anna Faris mi příjde jako nudnější ženská herečka. Film má celkem fajn námět o milionáři, který si užívá života na jachtě s modelkami, který náhle ztratí paměť při pádu z lodě a to využije Anna Faris, která předstírá, že je jeho manželkou. Líbil se mi bod zlomu, kdy s namyšleného milionáře, který nikdy nic nedělal se musí stát člověk, který musí chodit do práce, vařit, uklízet a postarat se o rodinu a nevím proč, ale emocionálně mě to vzalo neskutečně. Víc pláče než smíchu jsem nečekal, že zde dostanu, takže 4* samozřejmostí. Pěkný film. 75% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou šňůru česko-slovenských romantických komedií a byť jsem slušně ohodnotil Ženy v běhu, tak k Manželovi na zkoušku by si nemohly ani čuchnout. Pociťuju vážně stud, takovej jsem filmovej snob, ale dávám tomu plný počet hvězd- tak moc se mi to líbilo. Sám tomu nemůžu věřit, ale tenhle film je totálně vymazlenej. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)
  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno