Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

willy1 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od předchozích dvou snímků tento byl o hodně lepší. Lepší výběr písní a dočkali jsme se i někoho z branže - DJ Khaled příjemně zpestřil dějovou linii. O dost legračnější pojetí a super ukončení trilogie. / režie 70% / scénář 75% / kamera 99% / hudba 98% / herecké výkony 60% / napětí --% / střih 85% / kostýmy, masky 90% / // celkové hodnocení 95% // (viděno: kino) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přestože se mi zdála být dvojka o něco málo lepší než jednička, tentokrát jsem větřil těžký propadák, ale mýlil jsem se. Dalo se to. Došlo ke změně, nekonala se žádná soutěž, namísto toho se tvůrci nesměle pokusili o boj proti padouchovi, což příliš nefungovalo, ale zato mě pobavilo angažování Johna Lithgowa, který si natáčení očividně užíval. Rebel Wilson se opět objevila v roli tlusté a sprosté holky, vzhledem k tomu, že jsem ji vlastně v žádné jiné roli neviděl, nabízí se otázka jestli vůbec hraje? Každopádně už jsou mi její postavy krajně protivné. 3*- ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, které se ale dalo čekat. Nicméně i tak by neuškodilo trochu smysluplnější příběhové linie, klidně postavené na Anně Kendrick, která by to utáhla. Fat Amy dostala víc než dost prostoru a všechen využila ve prospěch svých nechutenství, ale tak smáli jsme se. Jen ten film si hraje trochu na příběh a nedělá ze sebe primární slátaninu, a to je to, co mu nejde. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený rozloučení s a-ca-holkama. Ruby Rose je kus, ale Alexis Knapp je jen jedna <3 a tudíž i pravděpodobně jedna * navíc, než si třetí Pitch Perfect zaslouží. Koncept se totiž možná už přejedl, nebo možná chybí režijně imho silnější Elizabeth, v podstatě ale - pokud člověk vypije dost pepsi coly a sežere dost popcornu - se film dá v kině i užít. Na vánoční výplach multiplexu jak dělaný. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na Annu Kendrick nebo Hailee Steinfeld se v téhle dámské týmovce pořád zatraceně dobře dívá, tvůrci to navíc mají v hlavě docela srovnané, nemají nějaké zásadní ambice a moc dobře vědí, jak efektně naaranžovat vystoupení a hlavně pro koho to celé točí. Na děvčata útočí nástrahy dospělosti a zodpovědnosti, řeší své „velké“ trable, ovšem pochopí, že nejlépe je jim, když jsou pohromadě a vyrazí pobavit americké vojáky na základnách v Evropě. A bojovat proti grupám, které používají hudební nástroje. Setkáváme se potřetí, v nikterak přínosném příběhu, takže je potřeba kromě trhlého humoru (který už ale nějak moc nefunguje) i nějaká ta akce. A i kvůli ní jsme ještě víc vzdálení realitě, kterou v předešlých dílech vymezovala škola. Pěkné tanečky a nenáročné šaškování nicméně pokračují. 55% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)
  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)

Reklama

Reklama