Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího hodnocení jsem čekal nějaký těžký průměr, ale dostalo se mi velmi zábavného kousku, který se nebere vážně - Willis jako by se vrátil  do komediálních dob své největší slávy ve Smrtonosné pasti či Posledním skautovi. Věřím tomu, že i ostatní si své role velmi užili, zvláště Jason Momoa roli gangstera. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pátý element, Slzy slunce, Smrtonosná past, 12 opic, Šakal, Sin City, Armageddon, Vyvolený, Šestý smysl... Bruce Willis má za sebou tolik skvělých filmů. Hodí se pro komedie, akční, mysteriózní horory, prostě všude. Jenže teď mu je 63 a točí jednu kravinu za druhou. Tenkrát v Kalifornii není jiný. Přiblblá komedie, ve který se Bruce snaží získat svého psa. A to je celý. Občas se tam ukáže Jason Momoa, který je asi to nejlepší z filmu (wtf) a i když to trvá jen 90 minut, přijde Vám to jako dvouhodinovka minimálně, protože se šíleně nudíte. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis si tu střihl podobnou roli jako v Můj soused zabiják. I tuto komedii bylo nutno brát trochu s nadhledem. Pravda, tvůrci se opírají o sexismy, trochu oplzlostí, ale hlavní komediální stránku zajišťuje ňouma Thomas Middleditch. Pak je tu John Goodman, který je dalším humorným prvkem, a kterého společně s B. W. asi často neuvidíme. Ve spojení s docela vtipnými dialogy se film dá snést. Svalovec si dokáže dělat srandu i ze sebe a navlíkne se třeba do ženských šatů. Hřejivé prostředí Los Angeles je další plus. Zápletka je trochu slaboduchá, ale reaguje na to, že snímek je možné brát čistě jen jako komedii. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Taká klasická oddychová jednohubka. Podľa môjho názoru celkom fajn. Pripomínalo mi to, resp. zdalo sa mi, ako keby tvorcovia chceli napodobniť filmy ako RoadTrip alebo Hele vole, kde mám káru? Samozrejme to nebolo tak bláznivé, tak originálne a ani tak vtipné, ale určite nešlo o trápny a fekálny film a je fajn že si Bruce Willis stále udržiava zmysel pre humor. John Goodman je klasik, takže toho nemá zmysel ani riešiť. Thomas Middleditch mal menšiu ale aspoň nie úplne do počtu úlohu a Jason Momoa mohol byť využitý o trošku viac. Práve sa mi zdalo, ako keby tvorcovia nechceli prepísknuť ten dej, a to mi bolo sympatické. Nejedná sa o žiadne veldielo, ale o film ktorý neurazí a možno niekoho trochu pobaví. 6,2/10. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nahý Willis na skateboarde nemal chybu. Tu je vidieť kde je až ochotný zájsť a že v jeho veku si lepší film jednoducho nevyberie. Kiežby som sa mýlil, ale teraz späť k filmu. Zápletka dosť sklamala, rovnaká ako pri johnovi wickovi, pes.. tento ale prežije. známe postavy z iných komédii potešili. Aj celkovo ako akčná komédia sa mi to pozdávalo. 4* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama