Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liam se probere po autonehodě a nepamatuje si, kdo je. Když se vydá do města pro pomoc, nachází jen mrtvá těla s podivně bledýma očima. Liam se nejprve domnívá, že to způsobil virus, který je přítomen ve vzduchu. Záhy však odhalí děsivou pravdu – každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře. (Cinemax)

Recenze (89)

papuchalk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jasný béčko po všech stránkách, nemá cenu v tom hledat něco bombastickýho. Ale je obdivuhodný, že s tak minimálníma vstupníma datama dokázali úspěšně hrát hru s divákem dobrou hodinu dvacet. Vždycky je hezký když to ve filmu u hlavní dvojice romanticky zajiskří jen náznakem. Nosné téma filmu podle mě totiž není ten jev s rádiusem, ale to, že oba dva se od sebe nemůžou vzdálit a potřebují se. Takové romantické prokletí. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dosti obtížné posoudit. Není to na druhé podívání, když znáte pointu. Bez této znalosti však jde o poměrně napínavý a také zajímavý snímeček. Já hodnotím do plusů hlavně nápad, ten je neotřelý a nový. Děj je skoro bez akce, ale každou chvíli se objeví nějaký nový fakt, takže se člověk nějak moc nenudí. Herci jsou v běžném průměru, ale překvapivý konec to zase posune o level výše. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který mohl být ale o dvacet minut kratší, aby působil sevřeněji a úderněji. Zajímavý nápad, který je šikovně rozvíjen, včetně postupného odkrývání minulosti, a nabízí poměrně nečekanou pointu. Každopádně, až budu někde číst o blesku Božího hněvu, budu už vědět, co to asi tam může znamenat a jak podivně se dá nakonec dosáhnout spravedlnosti. slušná kamera, atmosféra, nasvícení, hudba, herci (až na manžela), jen to vážně mohlo být kratší a některé jednání obou hrdinů (plus manžela) ne vždy dávalo dokonalý smysl. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Lidi, ptáky... kozu taky. Smrťák vše kol pokosí, až se divák orosí." I já se orosil, smrtelným WTF potem, při zkousávání proměn Liama. Z hodného člobrdy s dost nepraktickou superschopností (tu bych fakt mít nechtěl), přes hrdinného zachránce sebevražedkyně na mostě, až po sadistického psychopata par excellence, který se nakonec polepšil a "šel do sebe" :-), čímž pomohl rejžovi zamezit dalšímu nadměrnému úhynu komparzistů i zvěře všeho druhu. Tímto zároveň zdravím kolegy Ufouny, kterým prdnul jistič u laserového děla nemlich nad hajzlíkem a vystresovanou pozůstalou, což způsobilo vznik napínavého a docela zábavného, byť WTF filmu. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Docela misterijozní guláš, dokazující, že se dá stále vymejšlet novej zápletek. Jak se to tak plyne časem a dobou, vykresluje to takovej ten prima americkej zapadákov, ve kterým se dějou fakt zvláštní věci. Konec je výbornej, dokonale zvrací celý děj a tím mě to opět dostalo do situace, ve který neváhám napsat, že to je fak dobrý, a tímto děkuji za tip.Top ? Tiptop? Tip a Tap ? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Selkirku a Winnipegu (Manitoba, Canada). (ČSFD)

Reklama

Reklama