Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 082)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ripoff tych najpamatnejsich laskominiek z Cameronovho diptychu, ktory samozrejme prave na tieto svoje predobrazy nedosahuje, ale stale nechava za sebou vsetky tie nepodarky, ktore vznikli po T2. Linda mladu girl power prekonava rozdielom triedy a spolocne s Arniem krasne balansuju na hrane odkazu a vtipneho pomrkavania na minulost. Akcia v dnes bezpohlavnej digi dobe je pochopitelne tiez miestami digi a bordel, ale prekvapivo vie zanechat aj obstojnu pachut uveritelna a celkovo po T1 a T2 zatial jediny dalsi termix, ktory si pozriem znova. A ked trzby daju a Jim si popri modraskoch najde znova cas aspon na scenar a produkciu pripadnych dalsich pokracovani, rad budem pritom. 70%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Sloučení starých známých i nových postav je zde vymyšlené sympaticky a Arnoldovy hlášky lechtají bránici. O to více zamrzí ta předigitalizovaná, zbytečně over-the-top wanna be akce (nejvíce ta v letadle), kterou si slušně rozjetá zábava fatálně podrazí nohy. Méně by bylo více, když už tedy nešlo utratit za lepší digitál dalších $100 milionů. A nová mladá terminátorka Mackenzie Davis sice drsňačka, ale nezajímavá a asexuální. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Spoustu akčních scén. Herce Gabriela Lunu neznám, ale Terminátora zahrál skvěle. Jinak velké plus ty letadla a přehrada. Jen mne rozesmály ty akční scény s důchodci, s Lindou a Arnoldem. To už bylo i na mne moc :-) Linda Hamilton má 63 let, nepracovala v dolech, ani nebyla servírkou v nonstop zakouřeném prostředí, tak jak to že má ksicht jako promáčknutý plech? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…ALE MÝM ÚKOLEM JE CHRÁNIT. … „PROČ ZROVNA NÁS?“ …TEBE, DANI. TY JSI MÁ MISE....“ /// Dlouhá úvodní akční sekvence, během který je toho dost podstatnýho vysvětleno i neználkům, hodně odkazů a pomrknutí na první díly (což oceníme my, starci) a příběh o tom, jak zničit nezničitelnýho zmrda. Prostě Terminátor! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na Arnoldovi jsem vyrostl! 2.) Přeříznu mouchu za letu vejpůl! (podélně vole!)! 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných pořád věřím, že by hypoteticky mohl vzniknout parádní terminátoří film a tu látku nevnímám jako vypotřebovanou - ale nesmělo by to být jen formou repetic a mírných variací. Temný osud je vším, co dělá, v pořádku, ale není moc důvod se o to, co dělá, zajímat. Cameronovu egu asi dělá dobře, že chce někdo jeho dítě držet při životě, ale potřebovalo by to víc než zaměstnání celkem nudného režiséra a sepsání celkem nudného příběhu, kde bylo vytyčeno pár koncepčně dobrých nápadů, jejich realizaci ale chybí jakákoliv energie. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (40)

  • V červenci 2019 se vynořila informace, že si Edward Furlong zopakuje roli Johna Connora, kterého ztvárnil ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). Nakonec byla pouze použita jeho podoba, která byla nasnímaná pomocí technologie "motion capture" a poté dokopírována na tělo hereckého dubléra. (lundgren86)
  • Stejně jako první Cameronovy filmy ze série má film rating R, zatímco předchozí dva díly měly rating PG-13. Tim Miller uvedl, že film má rating R, protože "fanoušci si to svým způsobem vyžádali". Původně byly některé scény natáčeny ve dvou verzích – jak pro rating R, tak pro případný rating PG-13. Cameron ale prohlásil, že je to ztráta času. Tvůrci tak od této metody upustili a definitivně se rozhodli pro film s ratingem R. (CinemaRanger)

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama