Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Stokrát natočený téma pomsty. Kdyby byl v hlavní roli vycvičenej zabiják, dám klidně tři hvězdy. Ale že celej drogovej kartel vyvraždí a zničí jedna pipina, která do té doby podepisovala smlouvy v kanclu a kupovala zmrzlinu své dceři, to jsem fakt nečekal. Asi se naučila ovládat bojový umění, všechny automatický zbraně a výbušniny na internetu, protože ve filmu o tom není ani zmínka. Tvůrci se měli míň inspirovat Černou mambou z Killa Billa, působilo to místy jako parodie. A taky by neškodilo zjistit si, jak vypadá a funguje drogovej kartel, určitě to není spolek vemen, co se nechá omrdat od jedné padesátikilové ženské během jedné noci. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Morelův film až je s podivem, že po tří leté pauze přišel s naprosto tuctovým béčkem, které jakoby vypadlo z 90. let. Jennifer Garner je naštěstí sexy a je celý film pěkně nasraná, takže sledovat jí 102 minut vůbec nebolí, po akční stránce však není moc oč stát a příběhově se jede dle zajeté šablony. Nenudil jsem se, ale to je na Morela málo. 60% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kde su tie casy, ked symposka Jenniferka hrala v Alias-ovy? Toto je slabucke B-cko, s neuveritelnym prerodom, ale tak trochu jej divak fandi a ona tak kosi vsetko, co jej stoji v ceste. Vypnut mozog a da sa na to pozriet. Stale velka kocka. :) Pre nas, co si ju pamatame z jej mladsich roli, prijemna nostalgia. Snad si ju uzijeme v kvalitnejsich kuskoch ako toto. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Pierre Morel natočil další akční snímek ale teď s hlavní herečkou v hlavní roli. A ono to překvapivě funguje, Ano je to otřepané klišé ale dobře se na to koukalo a akční scény jsou dobře natočeny. Jennifer Garner jsem to dost věřil a bavilo mě koukat se na to jak čistí mexický kartel. Film rychle utekl a měl hlavu i patu. Dobrota 60% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Po slabším předchozím Morelovým filmu Gunman, který s akcí na můj vkus šetřil a snažil se tlačit do pozadí i politický příběh, se Peppermint ukázal v opačným světle. Už po pár desítkách minutách jsem si vesele pomlaskával, protože přesně takhle pana Morela mám nejraději. Příběh je sice klasicky béčkový a tisíckrát okopírovaný jinde, ale netáhne hlavní otěže, takže sem mu tolik pozornosti zase nevěnoval. Ty si vysloužila Jennifer Garner, protože ji to se zbraněmi nejen sluší, ale i to s nimi dost dobře umí. Už úvodní záběr na auto vám napoví, že ani o vtípky nebude příliš nouze :) Není to sice TOPovka, ale jako akční jednohubka večer do postele rozhodně neurazí. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama