Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar se od inteligentních hackerů vrátil k hloupému akčnímu žánru a celkem mu sedí i tahle pozice. Celý film se odehrává v kasínu motající se kolem nasraného Jamieho Foxe, jeho uneseného syna,dvou policajtů, drogového dealera, bodyguardů,majitele kasína a 25 kilo kokainu. Má to vcelku svižné tempo, když dojde na souboj je velmi kvalitní( Ten v kuchyňi s bodyguardem je úžasný). Překvapivě se jedná i o Rko a dojde i na nějaký ten nečekaný zvrat. Takže fajná zábava za 70%. Za těch podhodnocených 51% rád udělím vyšší hodnocení. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se, to zase jo. Drsná pranice policistky, která váží 30 kilo i s odznakem Oddělení vnitřních záležitostí či její závěrečný krvavý E.T. ukazováček směrem k padouchovi, Jamie Foxx rasisticky zválený v mouce, Mulroney hrající si na Sama Rothsteina, ale výsledkem je provozní z chomutovské herny, šíleně přehrávající McNairy, neslyšná auta a neškodný slzný plyn v podzemních garážích, no bylo by toho na knihu a na každé její stránce by se objevovala slova tupost a rutina. Že tohle nepůvodní Vegas Vice může něco nabídnout si asi mohl myslet jen tvrdohlavý baran. Mám za to, že hlavní role se klidně mohla chopit tučná volavka Steven Seagal a ničemu by to neublížilo. I když ten pohled, jak je napěchovaný v těsné policejní uniformě (pokud by na něj vůbec nějakou našli), by mně asi neudělal dobře.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $20,783,704 Tržby Celosvetovo $28,774,126 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ No do kelu! To už všetkým režisérom a scenáristom šibe? Natočiť takúto béčkovú blbovinu až hrôza! A to chceli ešte dej riadne prekombinovať, zauzliť aby to malo grády až do konca. Veru naháňačka po kasíne od hora až dole ako hrom, už to len riadne pocukriť aby to bol kvalitný dort-mord. Vrcholovo pritiahnuté za vlasy. Zlá scéna strieda ešte horšiu. Fakt všetko zle. /25%/ ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další z mejch vysoce očekávanejch akčních filmů v tomhle roce. Pořádná dávka násilí, brutality a krve. Rko jak má bejt. Akční scény si vytíraj prdel s tim, co plodí blockbustery, průstřely šťavnaté a nekompromisní, bitky maj realistickou, tvrdou choreografii (krav maga, postavy využívaj vše co je po ruce, dojde i na nože, sekáček, láhev šampusu zaražená v hrdle, atd atd..), navíc jsou opravdu bestiální a Foxx působí mimořádně drsně. Atraktivní Las Vegas je zase spolu s vizuálem, pastvou pro oči. Všemu sekunduje monumentální zvuková stránka, kdy každej výstřel a dunivá monotoní muzika dávaj prostor i pro napětí. Navíc je zde lákavé herecké obsazení. Film je sice předvídatelnej, na případné pokračování si však mile rád počkám. Bitek je opravdu hodně. Padne i několik slušných hlášek. John Wick se svojí umělou strukturou se má ještě co učit, takhle si představuju realistickou akci já ;-) Foxx hlavně dostává pořádně zabrat, kulhá, zašpiní se, je propocenej a sotva stačí s dechem, díky tomu mi v žilách kolovalo nespočet adrenalinu, kterej jsem vypouštěl jakmile došlo na souboje a vychutnával jsem si to kulervoucí tempo. Ještě pořád existujou chlapy s koulema.. Baran bo Odar se pro mě stává jistotou a těšim se na jeho další počin. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice inteligentní jak hrnec od nudlí ale účel světí prostředky, svižně odsejpající naháněná na pár metrech čtverečních v kasinu s typicky prkenným Foxem( wats ya problem bro?) a netradičně prkennou Michelle, která tu slouží pouze jako nutná castingová doplňková dekorace (jelikož je to tu samej hnusnej chlap).............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama